Trepavice na magnet ćete obožavati!

Trepavice na magnet ćete obožavati!

Autor: Biljana Jovanović

Ukoliko još niste čule za trepavice na magnet, sada ćete saznati zašto su žene širom sveta poludele za njima i kako da primenite najnoviji svetski trend. Kada proučite prednosti i zadovoljstva korisnika, trepavice na magnet ćete sigurno obožavati.

Briga o sebi i nega već postojeće lepote, svakoj ženi doslovno predstavlja i opterećenje i zadovoljstvo u životu, ali je svakako sastavni deo svakodnevnice. Da bismo izgledali negovano i lepo, potrebno je da redovno pratimo trendove i budemo upućeni šta se inovativno pojavljuje u svetu modelinga i lepote.

Jedna inovativna stvar, koja je zaokupila pažnju mnogih žena, jesu i trepavice na magnet, koje osim što upotpunjuju noćnu šminku, mogu se koristiti i za svakodnevno ulepšavanje.

Šta su magnetne trepavice, koliko traju, da li su dobro rešenje, gde se mogu kupiti i pronaći, koliko se razlikuju od svilenih ili veštačkih trepavica koje se lepe uz pomoć lepka – samo su neka od pitanja koja muče naše posetioce. Zato smo se mi pobrinuli da damo odgovore na vaša pitanja, jer smo tu zbog vas.

Šta su magnetne trepavice?

Ukoliko imate tanke i slabe trepavice, a želeli biste da su vam pune volumena i guste, verovatno ste rešenje tražili na internetu i naleteli baš na ovaj tekst. Mnogo je načina na koje možete postići efekat dugih i gustih trepavica, samo je pitanje na koji primer treba da padne vaš izbor.

Upotreba maskare je dobro priručno rešenje i u svakom trenutku je dobro imati je pri ruci, ali ako vam njena upotreba predstavlja opterećenje ili čak smeta i iritira vaše oči, imamo bolje rešenje. Radi se o postavljanju trepavica na magnet.

Niste do sada čuli za tu varijantu veštačkog ulepšavanja?!

Veštačke trepavice na magnet su trepavice koje možete postaviti u svakom trenutku, na bilo kom mestu. Nikada lakše do sada nije bilo postaviti i skinuti trepavice, a efekat koji dobijate će vas ostaviti bez daha.

Brojne su prednosti koje vam trepavice na magnet pružaju, a neke od njih su:

  • Upotreba jednog para trepavica je neograničena u slučaju ako ih postavljate i održavate na pravi način, za razliku od veštački lepljenih ili svilenih trepavica.
  • Ne postoji lepak koji može biti težak za vaše oči i vrlo često zna da iritira, posebno ako se radi o svetlim nijansama.
  • Bezbednost upotrebe je svojevrsno ispitana i može ih koristiti svako
  • Brzo i lako se nameštaju
  • Dosta su jeftinija varijanta, koja traje dosta dugo
  • Bezbolno se postavljaju.

Svakako je najbolje da negujete svoje prirodne trepavice i da na prirodan način pokušate da poboljšate njihovu gustinu i dužinu.

Postoje različiti prirodni preparati i ulja koji vam u tome mogu pomoći, a među najučinkovitijim spada i ricinusovo ulje za trepavice, koje ako već niste probali, pravo je vreme da to učinite sada. Još jedan od dobrih i korisnih preparata je i serum za trepavice.

Serum za poboljšanje kvaliteta trepavica i dlake se bazira na blagoj delotvornoj kombinaciji biljaka i aktivnih sastojaka koji su zaduženi za poboljšanje kvaliteta dlake. Izuzetno su koncentrovani, te očekujte izvrsne rezultate, jer brzo i lako prodiru u duboke slojeve i aktivni efekat oslobađaju lako i brzo. Serumi su sjajno rešenje za postojeće probleme sa trepavicama.

Ova rešenja su svakako bolja od obične nadogradnje trepavica.

Više o postavljanju trepavica na magnet, čitajte u redovima koji slede.

Kako se postavljaju trepavice na magnet?

trepavice na magnet

Možda ste pomislili da je ovo komplikovanija metoda postavljanja od lepka, ali prevarili ste se. Kao i što sam naziv kaže, metoda koju koristimo da bismo zakačili trepavice je na bazi magneta. Tehnika je veoma jednostavna.

Jedan deo trepavice stavimo ispod naših, a drugi deo odozgo. Kada se dodirnu, uz pomoć postojećeg magneta se zalepe i učvrste i ostaju u takvom položaju.

Na samim krajevima trepavica se nalaze sitni magneti koji su nevidljivi golim okom. Potrebno je dobro oprati ruke i posušiti ih da budu suve.

Pre nego što se odlučite za postavljanje trepavica na magnet, vrlo je važno da oblikujete trepavice onako da izgledaju potpuno prirodno i da se uklapaju u vaš prirodni izgled. Ponekad će biti potrebno i naneti maskaru, da biste dobili potpuniji efekat, a i ujedno olakšali postavljanje trepavica. Kada ste odradili tu pripremu, možete pristupiti postavljanju trepavica na magnet.

Prislonite donji deo na trepavicu odozdo, a gornji odozgo, skoro u istom trenutku i dozvolite da se zalepe, tj privuku jedna ka drugoj. Postavljanje je već gotovo.

Ukoliko niste dobro namestili ili su se trepavice neravnomerno zalepile, samo pomerite blago levo-desno dok ne dobijete odovarajući položaj.

Trepavice na magnet se sasvim prirodno utapaju u prirodan look i deluju potpuno kao prirodne trepavice, još ako ih postavite na pravi način, dobili ste sedmicu na lutriji.

Dobro izgleda, je l da?

Kako skinuti magnetne trepavice?

Proizvođači tvrde, da zapravo od načina skidanja i pravilnog održavanja trepavice zavisi i njihov vek trajanja. Možda je ova procedura nešto lakša nego postavljanje magnetnih trepavica i u tome leži i jednostavnost primene. Izvodi se na sledeći način:

Potrebno je da upotrebite obe ruke i to konkretno palčeve, da ih povlačite odozgo na gore. Možete koristiti i kažiprst kao vid pomoći i podrške. Nije potrebno da ih mnogo vučete, one će same već skliznuti pri blagom povlačenju. To je sve!

Kada povlačite trepavice da skinete, potrebno je veoma lagano i nežno da ih odlepljujete, da ne biste povukli i vaše prirodne, jer poznato vam je da se prilikom skidanja veštačkih trepavica koje se lepe, uvek pokupi i određeni broj dlačica prirodnih trepavica. Da biste upravo sto sprečili , samo budite nežni prilikom skidanja magnetnih veštačkih trepavica da ne bi ostali i bez vaših prirodnih.

Kada ste ih skinuli, vratite ih u originalno pakovanje u koje su bile i upakovane i kada ste ih dobili, tj kupili. Vaše magnetne trepavice čekaju neku novu priliku da ih upotrebite i ponovo zablistate!

Obratite pažnju da sredstvo za skidanje šminke i maskare bude kvalitetno i da ne šteti koži ispod očiju i vašim prirodnim trepavicama.

Magnetne trepavice ni na koji način ne ugrožavaju vaše trepavice. Nema ispiranja, češljanja, lepljenja, ni iritacije očiju, na jedan klik, imate savršene trepavice i pogled iz snova.

Ovde saznajte kako da da odaberete najbolje sredstvo za skidanje šminke.

Kako da birate i odredite dužinu magnetnih trepavica?

Postoje one osobe koje vole i žele da im trepavice budu duge i galantne, ali ima i onih koji preferiraju prirodni look. Bilo da pripadate ovom ili onom tipu osobe, veoma je važno da kada birate trepavice, dužinu prilagođavate svojoj dužini i izgledu. Nekada će biti privlačno ako samo zalepite uglove trepavica, a nekada ćete zalepiti trepavicu po celoj dužini oka.

Uvek dužinu oka nacrtajte crnim kreonom da se ne vidi rupa između prirodnih i veštačkih trepavica i to neka vam bude prajmer da zaokružite celu priču .

Najbolje trepavice na magnet

duge magnetne trepavice

Na našem tržištu postoji puno proizvođača magnetnih trepavica, iako se vama možda ne čini tako. Glavno pitanje je, kako odabrati one prave, a ne pogrešiti. Univerzalnog odgovora nema, morate ih lično testirati i iskusiti koje su po vašoj meri. U našim drogerijama, možete naći magnetne trepavice od sledećih proizvođača:

  • Trepavice na magnet Lilly
  • Essence magnetne trepavice
  • Muller trepavice na magnet
  • Alexandar cosmetics magnetene trepavice

Hajde da pogledamo šta svaki od njih nudi. Evo šta smo ovom prilikom saznali:

Veštačke magnetne trepavice Lilly su najnoviji brend u Lilly drogerijama. Postale su veoma traženi preparat zbog svoje učinkovitosti i primenu su našle kod mladih devojaka, ali i kod žena zrelije dobi. Popularne su zbog svog lakog postavljanja, izrađene su od prirodne dlake optimalne dužine i duž celih trepavica se nalaze magneti koji omogućavaju da trepavice čvrsto stoje i ne pomeraju se. Još jedna prednost ovih trepavica na magnet je u tome što se upotreba istih primenjuje neograničeno, tačnije, ukoliko pravilno rukujete i održavate magnetne trepavice, dugo ih možete koristiti, a potrebno je samo redovno održavati higijenu i redovno ih raščešljavati. Mogu trajati i nekoliko godina.

Essence magnetene trepavice možete pronaći na policama drogerija DM. Prelepe, raskošne, duge magnetne trepavice koje ne zahtevaju primenu lepka su čudotvorna stvar kada su u pitanju osetljive oči i nepodnošljivost maskare na njima. Mogu se postaviti gotovo na svakom mestu, samo vam je potrebna dobra ruka i trepavice su za tili čas na vašim očima. Essence nudi 6 različitih veštačkih trepavica, različitih oblika i dužine, za svakog po nešto. U jednom pakovanju dolaze 4kom, dva para donjih i dva para gornjih.

Muller prodavnice sadrže trepavice na magnet kiss koje su se pokazale najboljim brendom kod njih. Veoma lako se postavljaju i skidaju, a još jedna prednost, je da ni prilikom pranja ne mogu da im spadnu magneti, pa stoga mogu dugačko da traju i dosta su otporne na fizička oštećenja. Ove trepavice zasigurno podižu samopouzdanje i već od sutra treba da su deo vašeg nesesera za ulepšavanje.

Aleksandar cosmetics je kompanija koja je oduvek pratila trendove kada je lepota u pitanju, pa ne čudi što su među prvima na tržištu ponudili trepavice na magnet. U pitanju je par trepavica iz dva dela koji na ivicama ima četiri magneta za lako postavljanje. Pošto su izrađene od prirodne dlake, lako se stapaju sa postojećim trepavicama. Duž čitave trake, nalaze se izuzetno čvrsti magneti koji ne dozvoljavaju trepavicama da se pomeraju. Lako se postavljaju na prirodne trepavice i daju sjajne rezultate. Mogućnost ispadanja trepavica je svedena na minimum.

Trepavice na magnet- iskustva

Prodorne oči sa dugim trepavicama su ključ svakog lepog lica, pa ne čudi potpuno oduševljenje ovim proizvodom. Šminkanje je postalo dosta brže i lakše sa magnetnim trepavicama. Žene odlično reaguju na nove proizvode koji im olakšavaju dnevnu rutinu, pa je takav slučaj i sa trepavica na magnet.

Uostalom, ovo su štedljive trepavice, jer se skidaju i pogodne su za nošenje neograničen broj puta, ako ih pravilno održavate. To je ženama jako bitan parametar. Da čujemo uostalom šta kažu devojke koje su probale trepavice na magnet.

Nina, studentkinja:

„Pratim novitete iz sveta kozmetike i volim sve da testiram na svojoj koži. Tako je bilo i sa trepavicama na magnet. Čim sam čula za njih, odmah sam otišla do najbliže Lilly drogerije i kupila jedan par. Nikada nisam nešto naročito bila spretna sa postavljanjem trepavica, pa je i ovo išlo teško, ali upornost se isplatila. Moram da priznam da sam svakim danom sve bolja. Trepavice su vrlo praktične za svakodnevno nošenje i deluju vrlo prirodno na očima. To mi je baš super. Nosim ih tokom čitavog dana. Lagane su i uopšte nemam utisak da ih nosim. Baš dobra stvar!”

Katarina, dizajner:

„Od svoje šminkerke sam dobila preporuku za magnetne trepavice. Uverila me je da su one bolje rešenje, nego trepavice koje se lepe običnim lepkom. Oduvek sam volela praktične stvari, pa me je i ovo zainteresovalo. Činjenica da se nose više puta i da u njih vredi uložiti me je zapravo kupila. Nabavila sam svoje magnetne trepavice i oduševila se proizvodom. Nema pomeranja na kapku, bukvalno, kako ih postavite, tako stoje dok ne rešite da ih skinete. Ne nosim ih svaki dan, jer imam prirodno duge trepavice. One čekaju neku sledeću priliku kada planiram da zablistam.”

Odgovor na pitanje koliko koštaju magnetne trepavice, sledi u produžetku.

Magnetne trepavice – cena

Verovatno vam sami naziv zvuči rogobatno i mislili ste da ćete gomilu novca potrošiti na ovaj inovativni brendirani preparat, ali nije tako. Magnetne trepavice, u zavisnosti od proizvođača koštaju od svega 1000 do 1500 dinara. U retkim slučajevima možete ih naći na akcijama za svega 850 dinara, ali to samo ako ste dobre sreće.

Ako razmišljate ekonomično, to izgleda ovako, potrošićete svega nekih 50 dinara po jednom nošenju, što je ustvari dobra ušteda kada je novac u pitanju. To je još jedna prednost magnetnih trepavica i naravno da ne treba da vam bude vodič kada je odabir istih u pitanju, ali može da pripomogne ukoliko se dvoumite da li da ih kupite ili ne. Devojke koje su ih već kupile i nosile kažu da je moguće koristiti ih u proseku od 30-50 puta i da prilikom svakog nanošenja izgledaju kao da su upravo izašle iz prodavnice.

Ako volite duge trepavice, nemate o čemu da razmišljate. Nabavite svoj par magnetnih trepavice i podelite sa nama svoja iskustva. Mi garantujemo da nećete zažaliti!

Ocena čitalaca
5/5

POVEZANI ČLANCI

Čemu služi uvijač za trepavice i kako se koristi!

Lepota

Autor: Zorana Grujin

Veštačke trepavice da ili ne

Lepota

Autor: plavsic

Ricinusovo ulje za trepavice oporaviće ih dok trepnete

Uncategorized

Autor: Zorana Grujin

Nadogradnja trepavica: detaljan vodič kroz sve vrste ekstenzija!

Lepota

Autor: Marija Mitrović

Zašto serum za rast trepavica treba da isprobate već danas?

Lepota

Autor: Zorana Grujin

Sjajni trikovi za sve one koji se pitaju kako da mi porastu trepavice

Lepota

Autor: StrainovicOriginal Article