Tri predmeta koja morate imati u spavaćoj sobi, bez njih “nema sreće”

Dom i porodica

Veruje se da donose uspeh i sreću, bez obzira na to da li vodite samački ili život u zajednici.

Izvor: Krstarica/M.K.  |  

Foto: Prapat Aowsakorn/Shutterstock

Foto: Prapat Aowsakorn/Shutterstock

.

Neki predmeti donose dobre vibracije i šire pozitivnu energiju, a neki su neophodni da ih imate u vašem domu, i uz to i praktični. Kada je u pitanju spavaća soba, ove predmete bi trebalo bi da nabavite što pre, jer se smatra da donose sreću u vaš dom i uspeh na svim poljima.

1. Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte takozvane king size krevete, odnosno dušeke, jer oni unose razdor u spavaću sobu. Na tako velikom krevetu ste odvojeni od partnera i smanjujete zajedništvo.

2. Dva noćna ormarića

Ne moraju da budu isti, ali svakako bi trebalo da imate dva, bez obzira da li imate partnera ili ne. Važno je da imate takav slobodan prostor pored glave, jer na taj način prenosite želju za stvaranjem uravnoteženog partnerstva, sadašnjeg ili budućeg.3. Crni dnevnik ili sveska i crvena olovka

Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u svom životu, a snimanje snova će vas inspirisati na pozitivne promene u svakodnevnom životu. Crna simbolizuje znanje i mudrost, dok crvena štiti vas i budi vaše misli. Proverite i kako boje zidova utiču na vaš dom, život i zdravlje.

Read More