Trogodišnji dečak u sred noći OTPAKOVAO SVE POKLONE: Roditelje prizvao u pomoć oko jednog, a tek da čujete šta je rekao ZAŠTO JE TO URADIO

Zanimljivosti

Porodična jelka bila je okružena poklonima, a petočlana porodica se radovala božićnom jutru, ali je jedan član žurio sa otkrivanjem šta je ko dobio.

Izvor: 24sata.hr/Dubravka Prpić Znaor  |  

.
.

Trogodišnji dečak iz Severne Karoline nije mogao da dočeka božićno jutro, pa je odlučio da u sred noći otvori sve poklone sam.

„Moj trogodišnji sin sišao je u tri sata ujutru u dnevni boravak i otvorio sve poklone“, ispričao je Skot Rajntgen na X-u, uz fotografiju trenutka “zločina”.

Rajntgen i njegova supruga Keti, koji imaju još dvoje dece, jednogodišnju ćerku i šestogodišnjeg sina, probudili su se kada je njihov sin “glasno” zatražio pomoć oko otvaranja jednog od poklona.

„Pronašao je svog Spajdermena i tražio makaze da ga izreže iz kutije“, ispričao je Rajntgen za NBC News, piše NY Post.

.

Kada su sišli da vide u šta se upleo njihov “noćni počinitelj”, shvatili su da je otvorio sve, od najmanje do najveće kutije, a neki pokloni su izgledali kao da su prošli kroz „mašinu za žvakanje“.

Rajntgen, koji inače retko ima čvrst san, na Badnje veče je bio dežuran jer se brinuo za svoju bolesnu jednogodišnju ćerku, a kada je ona konačno zaspala u 2 sata ujutru, umorni otac se „onesvestio“.

„Pretpostavljam da ga zato nisam čuo. Inače čujem apsolutno sve“, izjavio je otac.

Rajntgen, inače autor romana naučne fantastike i fantazije, naglasio je da sin nije imao loše namere.

„Hteo je da odmah vidimo poklone, mislim da je opravdano mislio da nam čini uslugu. No, nadamo se da to neće ponoviti sledeće godine“, komentarisao je Reintgen.

Keti je dodala da njen sin nije pokazao “nikakvo kajanje”.

„Naš šestogodišnji sin voli da se pridržava pravila, pa mu ne bi palo na pamet da ode da otvori sve poklone, ali naš trogodišnjak je više avanturistički tip, ne voli pravila“, rekao je Skot. Ipak, otvaranje poklona nije propušteno – mama Keti je ponovo zamotala što više poklona kako bi ujutro ipak imali svečanost.

Read More