U koliko sati ste rođeni: To otkriva vaš karakter

  U koliko sati ste rođeni: To otkriva vaš karakter

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Već odavno znamo kada računamo znak u horoskopu i podznak da su planete imale uticaj na formiranje našeg karaktera, odnosno svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje ga prate.

  Međutim, to nije sve. Vrijeme u koje ste rođeni ima jako bitan uticaj takođe. Jeste li porodični tip, avanturista, dobar prijatelj ili nešto četvrto, saznajte upravo prema tom podatku, piše direktno.rs.

  OD 00:00 DO 02:00

  Vrlo znatiželjne osobe koje teže stabilnosti i sigurnosti u životu. Porodični su tip, malo zatvoreniji prema okolini, ali u poznatim situacijama i okruženju postaju opušteniji.

  OD 02:00 DO 04:00

  Oni koji su se rodili u ovom periodu su odlični govornici, pisci i prijatelji. Vrlo su pametni, vole putovanja i nove avanture.

  OD 04:00 DO 06:00

  Osobe rođene u ranim jutarnjim satima su hrabri i tvrdoglavi. Prirodne su vođe kojima niti jedna prepreka neće biti problem, brzo je savladaju. Štedljivi su, romantični i uvijek spremni da pomognu drugima.

  OD 06:00 DO 08:00

  U ova dva sata rođeni su vrlo kreativni ljudi koji teže postignućima, ali i tome da okolina to primeti i pohvali. Ponekad im to stvara probleme jer puno brinu o tuđem mišljenju i odobravanju, ali s druge strane su vrlo snalažljivi u životu.

  OD 08:00 DO 10:00

  Šarmantne osobe koje vole biti same, ne brinu o tuđem mišljenju ni pohvalama. Vole meditirati, tražiti unutrašnji mir, pomagati okolini i širiti pozitivnu energiju.

  OD 10:00 DO 12:00

  Suprotnost onima rođenima par sati prije, osobe koje su stigle na svijet u ovom periodu imaju jako puno energije, ambicija i aktivni su. Vrlo su komunikativni i dobri timski igrači, vole imati ljude oko sebe i znaju tačno što žele u životu.

  OD 12:00 DO 14:00

  Također ambiciozni, ali malo više odgovorni. Vole pažnju i kada im se okolina divi. Maštoviti su i skloni avanturama.

  OD 14:00 DO 16:00

  Hrabri, odvažni, dobro se snalaze u teškim situacijama. Ne vole rutinu ni monotoniju, aktivni su, vole da uče i istražuju.

  OD 16:00 DO 18:00

  Uvijek gledaju samo pozitivne strane neke situacije, znaju pronaći najbolje moguće rješenje, vrlo su pozitivni, puni energije. Ipak, teško se povjeravaju drugima jer su im vjernost i ljubav nešto najvažnije.

  OD 18:00 DO 20:00

  Oni koji su se rodili u večernjim satima, između 18 i 20, su vrlo empatični, ne vole sukobe i trude se da razumiju sve ljude oko sebe. Prihvataju život onakav kakav je.

  OD 20:00 DO 22:00

  Ne prihvataju da nisu u centru pažnje, žele da im se drugi dive i rođeni su glumci. Perfekcionisti su, ne vole da greše i teže savršenstvu.

  OD 22:00 DO 00:00

  Osobe rođene u ovo doba čudne su okolini jer su uglavnom povučene i ne pričaju puno o sebi. Umjetnički su tip, tragaju za unutrašnjim mirom.

  Broj pregleda:
  38

  2022-01-20
  Aura RedakcijaOriginal Article

  (Visited 1 times, 1 visits today)