UPOZNAJTE NOVOG NAJPOŽELJNIJEG NEŽENJU KRALJEVSKE PORODICE: Bratanac pokojne princeze Dajane ima 24 godine I TOLIKO JE SEKSI DA ŽENE VEĆ PADAJU U NESVEST ZBOG NJEGA (FOTO)

Luis Spenser, bratanac pokojne princeze Dajane, pojavio se u pratnji čak tri dame na venčanju Megan Markl i brata od ujaka princa Harija. Atraktivni mladić je samo nekoliko dana pošto je Hari izgovorio sudbonosno “da” preuzeo titulu najpoželjnijeg neženje plave krvi.

A post shared by Glamour_Russia (@glamour_russia) on May 22, 2018 at 10:52am PDT

Vikont Altrop Luis se od crkve do mesta svečanog ručka prošetao se u društvu svoje majke Viktorije Ejken i sestara lejdi Elajze i lejdi Kiti Spenser, a za svoj izgled, baš kao i njegove sestre, može da zahvali dobrim genima.

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on May 21, 2018 at 6:08pm PDT

Osim dobrog izgleda i ugledne porodice iz koje je potekao, Luis je diplomirao na Univerzitetu u Edinburgu. Prema poslednjim podacima, u njegovom ljubavnom životu za sada ne postoji nijedna žena.

A post shared by KarFashionista (@karfashionista) on May 22, 2018 at 3:35am PDT

(Kurir.rs/Tportal.rs/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

OVO JE NAJVEĆE PRAVILO KRALJEVSKE PORODICE KOJE SU MEGAN I HARI PREKRŠILI: Kraljičinim rečima rečeno – ovaj brak je sada OSUĐEN NA PROPAST!

NA KRALJEVSKOM VENČANJU GA NISU PREPOZNALI: Glumac promenio imidž! Žene širom sveta su ODLEPILE! (FOTO)

ŽENA PRINCA HARIJA JE OLIČENJE ELEGANCIJE! Zbog druge haljine Megan Markl kraljevsko svadbeno veselje postalo MODERNA BAJKA (FOTO, VIDEO)

HARIJEVA MEGAN GORELA OD ŽELJE DA SE SLIKA S OVIM SRBINOM: Ovako je vojvotkinja od Saseksa ostvarila veliki san! (FOTO)

 


Kurir

Autor: 
Kurir