(UZNEMIRUJUĆE) MAJKA OBJAVILA ŠOKANTNE SLIKE SVOJE DROGIRANE ĆERKE: Prizori koji lede krv u žilama

Ovo je priča o majci koja je, kako bi pomogla drugima, objavljivala svoje slike na Fejsbuku, u delikatnom stanju nakon konzumiranja droge. Reč je o Melisi Li Matos, koja smatra da će tako pokazati svetu koliko je sve to loše i pogubno.

 

Drugi razlog ovakvog njenog ponašanja jeste kako bi svojim prijateljima, takođe narkomanima, sugestirala da se ne petljaju sa drogom, jer će da završe isto kao ona. Ali, pre svega Melisa smatra da svet mora videti ove stvari, ne vezano za razlog.

 

“Ovo ide izvan granica koje moje reči mogu da opišu. Daleko je surovije, molim vas da pročitate i podelite sa drugima”, napisala je Melisa. A evo o kojim fotografijama je reč.

 

Zalediće vam se krv u žilama. Na žalost, ovo je zaista stanje jedne žene kojoj je pomoć potrebna, i koja sugeriše drugima da nikada ne dođu do ovog stadijuma.

 

“Ovako sam izgledala, svakodnevno, godinama. Takvu me je moj muž gledao, takođe i moje ćerke. Moja porodica i prijatelji, svi oni su me gledali ovakvu, a ja sam samo u retkim prilikama izlazila iz kuće. Bila sam bolesna i umirala sam. Bila sam na samom dnu sa kojeg sam mislila da se nikad neću podići. Nisam znala za život bez konzumacije droge, želela sam samo da umrem a nisam shvatala da sam već jedva živa.” Ove fotografije podelilo je 50.000 ljudi.

 

 

Melisa kaže da je čista godinu i pet meseci, bavi se slobodnim pisanjem ovakvog tipa i radi kao socijalni savetnik u Centru za oporavak.

“Ako ste trenutno aktivni i zavisni, pogledajte ove fotografije. Slike mrtve majke. Žene narkomanke koja je provela noći u kupatilu na podu. Žene koja je svaki cent trošila na dop i zaboravljala da ima decu. Žene koja je mislila da neće nikad moći da pronađe put, a onda ga je ipak pronašla.”

 

 

Na fotografiji možete videti Melisu nekada i sad, a ljudi koji znaju njenu priču imaju samo reči pohvale za ovu ženu. Njeni pratioci joj ostavljaju komentare gde joj čestitaju, hrabre je, pišu kako Bog treba da blagoslovi Melisu.

Velika je stvar da neko svoju takvu nesreću i sramotu objavi kako bi drugima pomogao i pokušao da sugeriše kako nađu pravi put.

 

 

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Printscreen/Facebook)

 

NE PROPUSTITE

IMALA JE SEKS SA SVOJOM MAČKOM: Pokušala je da izbode komšiju kada je otkrio njenu tajnu

(FOTO) TATU MAJSTOR RAZBESNEO INTERNET: Obrijao svoju mačku da bi joj istetovirao nogu!

TRUDNA ŽENA SE BRUTALNO OSVETILA MUŽU: Dočekala je ljubavnicu sa drugaricama, skinule su je i napravile užas!

(VIDEO, FOTO) UNAKAZILI SU JE, PREŽIVELA JE KOŠMAR: Tari je nepoznat dečak (15) pokucao na vrata i bacio kiselinu u lice!

  

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Šokantno! Zaštitnik građana ima striptiz-klub? Pogledajte šta nam je on rekao!