Dnevni horoskp za PONEDELJAK, 20. februar: Rakovi, zapali ste u velike NOVČANE probleme, jednom znaku je najbolje da NE IZLAZI iz kuće

Ovan 

Porodični problemi su u prvom planu i moraćete da nađete način da odreagujete na sve to. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i to vam stvara dodatne tenzije. 


Bik 

Mesec je aktiviran na negativan način i donosi vam probleme u komunikaciji sa zaposlenima. Najbolje bi bilo da pristanete na kompromis kada su u pitanju poslovni odnosi..


Blizanci

Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna inspiracija i imaćete veoma zanimljive razgovore tokom dana. Pokušajte da se što bolje pripremiti za razgovor sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Dan se najbolje započinje kada ste sebi najveći prijatelj i kada znate šta tačno želite. Situacija u kući je veoma nestabilna zbog novčanih problema. Problemi sa zdravljem..


Lav 

Ovaj početak nedelje je pod uticajem problema u ljubavi posebno ako imate osobu u znaku Ovna za partnera. Do kraja dana razrešićete ljubavne probleme ako budete pristali na ono što partner traži od vas. 


Devica 

Snažno ste posvećeni svemu onome što se tiče poslovne strane i imate podršku vašeg nadređenog. Emotivni odnosi vas ne interesuju jer ste danas isključivo posvećeni karijeri..

Vaga

Imaćete bolju saradnju sa sličnima sebi, naročito kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom. Situacija sa zdravljem je stabilna iako imate malo većih problema sa prehladom. 


Škorpija

U narednih nekoliko dana imate potrebu da pobeđujete, posebno u odnosima sa partnerom. Pokušajte da kroz razgovor poboljšate odnose unutar kuće, jer vam je to veliki zadatak. 


Strelac 

Mesec aktivira vašu potrebu za druženje naročito kada su u pitanju prijatelji iz mladosti. Tvrdoglavo se ponašate u ljubavnom odnosu iako vam je stalo do partnera. 


Jarac 

Imaćete razgovor u krugu porodice koji nije nimalo jednostavan. Od vas se očekuje mnogo više od onoga što ste do sada pružili. Zdravlje je problem, spavate veoma loše. 

Vodolija

Do kraja dana bićete veoma napeti jer očekujete neke stvari koje ste mislili da ste rešili. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška. Glavobolja. 


Ribe 

U narednih nekoliko dana očekujte zanimljiv poziv od osobe u znaku Ovna. To bi mogao da bude veoma zanimljiv početak. Obratite pažnju na moguće probleme sa grlom. 

 

Read More