Devojka u salon došla sa normalnim obrvama sa izašla sa OVIM: Htela je da ih samo malo popuni a oni je UNAKAZILI!

Nipapron Miking (32), je žena iz Tajlanda, koja je živela više od godinu dana sa neupelom tetovažom obrva. Ona je već ima svoje, i kako je navela, htela je samo krajeve da popuni, a onda se dogovorilo ono o čemu nije ni sanjala. 

Umesto para lepo oblikovanih i crvih obrva, dobila je duplo više! Dva para obrva, jedne iznad drugih! 

youtube printscreen

 

Besna mušterija obrušila se na nesrećnog tatu majstora, koji je obećao da će joj besplatno ukloniti “višak” obrva. Na nesreću, salon je zatvoren sledećeg dana i izgubila je kontakt sa osobom koja je unakazila. Nipaporn je pokušala da živi sa ovom anomalijom na licu, ali je oberučke prihvatila poziv z jednog drugog salona, čiji vlasnici su bili toliko fascinirani (u negativnom smislu) radom ovog “umetnika”, da su ponudili da joj besplatno uklone “bruku”…

– Sećam se da sam planirala putovanje sa prijateljima i želela sam da nove obrve izgledaju lepo. Prijatelj mi je predložio taj salon. Posle tretmana sam se pogledala u ogledalo i ostala bez reči – ispričala je .

– Bilo mi je strašno da živim sa četiri obrve na čelu, ali srećom sam pronašla ovog novog tatu majstora – dodala je.

Inače, ona je ovo tetoviranje obrva platila samo 40 evra, što mnogi navode da je mogla da i očekuje da neće biti profesionalno urađene za taj novac. 

Read More