Kako izgleda ćerka čuvenog MISTER BINA? Lili sa poznatim glumcem ne govori godinama, odrekla se i njegovog prezimena, a evo koliko liči na njega

Lili Sastri je ćerka poznatog komičara Rouana Atkinsona, a mnogi tvrde da uopšte ne liči na oca

Lili Sastri je ćerka glumca Rouana Atkinsona, najpoznatijeg po ulozi Mister Bina i njegove bivše supruge Sunetre Sastri.

Interesantno je da je i Lili, baš kao i njen slavni otac po zanimanju glumica. U svet glume zakoračila je kao dete, a prvi put smo je videli na velikom platnu u dečjem filmu Zub 2004. godine. Ipka, Lili ne nosi prezimene Atkinson.

Lili je svojevremeno radila sa svojim tatom Rouanom. Glumila je u Mr. Bean’s Holiday i Jonny English Reborn zajedno sa ocem. Ubrzo nakon toga odlučila je da se promeni i počela da uči kabare. Prema izveštajima “Famous People”, Lili je počela da izvodi svoju samostalnu predstavu na nekoliko različitih mesta i na kraju postala poznata. Nakon što je stekla ime i slavu, ponuđena joj je sopstvena emisija na West Endu pod nazivom Lili na dve večeri, koja je na kraju postala veliki hit.

Lilina mama Sunetra i njen tata Rouan upoznali su se kasnih 1980-ih kada je ona radila za BBC. U to vreme je bila šminkerka. Venčali su se davne 1990. godine.

Sunetra i Roan imaju dvoje dece, Lili Sastri i Bendžamina Atkinsona. Kao i svaki drugi brak, i njihov je prošao kroz nekoliko uspona i padova. Odlučili su da se razvedu 2014. godine kada se saznalo za glumčevu aferu sa komičarkom Luiz Ford, a razvod je okončan 2015. godine. Svojevremeno je ceo svet bio šokiran kada se saznalo da ne samo da vara ženu, već da mu ljubavnica ima godina koliko i njegova ćerka.

Od trenutka kada su se Lilini roditelji razdvojili, uzela je majčino prezime, a spekuliše se i da godinama ne govori sa ocem. Pretpostavlja se da je to zato što mu nikada nije oprostila što je prevario njenu majku. 

Read More