"Guske, video sam MILION puta šta birate": Žene u Srbiji otkrile šta ih pored visine najviše PALI kod muškaraca, a mnogo je onih koji im uopšte ne veruju

Jedan korisnik popularane društvene mreže Reddit, postavio je pitanje šta devojke pored visine najviše privlači na muškarcu, a odgovori su bili prilično neočekivani

Ubedljivo dve najpoželjnije osobine kod muškarca, sudeći prema odgovorima pripadnica lepšeg pola jesu inteligencija i smisao za humor. Na listi su našle i osobine poput: vaspitanja, emocionalne dostupnosti, empatije, iskrena zainteresovanosti…

printscren/ reddit

 

Malo je onih koje su se, kao što smo već naglasili fokusirale na fizički izgled, a samo je jedna istakla da joj je jako važno da muškarac ne bude debeo i da bude lepo građen.

printscren/ reddit

 

“Fizički mi je najvažnije da si dobro građen, tipa držanje, da nisi debeo, da imaš malo mišića, bukvalno ružan lik dobro građen će bolje da prođe od ok lepog, a debeo malo plus ništa mišića i loše držanje. A ovako psihički da nisi creep i da imaš malo samopouzdanja” napisala je.

Bilo je i onih koje su istakle da visina nije presudna, pa je tako jedna korisnica prokomentarisala:” Definitivno ne visina, za početak energija, intelekt,čistoća i šlag na tortu seks koji puca”.

Slični odgovori su se nizali, ali nije delovalo da su uspele da ubede muškarce, da su ove karakteristike baš ono što se od muškarca očekuje.

printscren/ reddit

 

“Guske ne lupajte glupsti, leba vam, video sam desetinu puta šta birate i kako birate… Ostavite foliranja za drugarice”, bio je samo jedan komntara čija je suština ista.

Jedna od devojaka mu je odgovorila da je možda on taj koji traži “guske”, pa je zato u problemu, ali da svako treba da se potrudi kako bi našao adekvatnog partnera.

Sudeći prema ovim odgovorima, žene u Srbiji se drže pravih vrednosti. A kakvo je vaše mišljenje?

Read More