Da li ste znali koje reči najviše uzbuđuju u KREVETU? Istraživanja su došla do ŠOKATNOG ZAKLJUČKA!

Novo istraživanje koje je sproveo “EdenFantasys.com” pokazalo je da je da ove reči čine čuda

“Sviđa mi se to“, pokazalo se kao nešto što ljude najviše pali u krevetu. Čak 76 odsto od 2.000 ispitanika reklo je da u krevetu najviše voli da čuje takvo vokalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca su te reči definitivno prve na listi, dok su kod žena na drugom mestu. Od toga ih jedino više napaljuju poljupci u vrat.

Osim toga, grickanje uha i kontakt očima pokazali su se kao sledeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46 odsto ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i seksualne igračke, prenosi Index.hr.

Muškarci i žene padaju na različite stvari

Istraživanje je pokazalo da različite stvari pale muškarce i žene. Pokazalo se da muškarci više vole da oralno zadovoljavaju žene nego obrnuto.

Čak 76 odsto muškaraca reklo je da ih pali kada oralno zadovoljavaju svoju partnerku, dok je isto reklo 56 odsto žena; 23 odsto žena reklo je da im padne raspoloženje za seks dok oralno zadovoljavaju partnera.

Nisu se složili ni oko analnog seksa – 52 odsto muškaraca pali pomisao na analni seks, za razliku od samo 19 odsto žena; 57 odsto žena analni seks smatra totalnim ubicom strasti.

Žene pak više od muškaraca vole da ih zadirkuju tokom seksa.

Otkrilo se i da je najveći okidač, što se neseksualnih faktora tiče, dobar miris. Sledeće je među neseksualnim faktorima maženje u krevetu.

Istraživanje je pokazalo i da je 37. godina života godina kad ljudi iskušavaju najviše toga u krevetu.

Read More