Džesika Alba je skroz promenila njen svima poznati IMIDŽ: Nije više slatka devojčica već FATALNA žena, sve je zasenila u OVOJ kombinaciji!

Poznata i jedna od najomiljenijih glumica Džesika Alba, i danas važi za jednu od najlepših žena ikada

Nedelja mode u Parizu okupila je poznata imena, a među njima je bila i Džesika Alba, koja se opredelila za proverenu crnu mali haljinicu, koja je sve ostavila bez teksta. 

Potpuno crnoj kombinaciji dodala je i crne rukavice koje su u poslednje vreme sve češći modni dodatak.

U nedelji kada Parizom vlada modna pomama, francuska prestonica prestaje da bude mesto koju bi opisali kao aozu elegancije, to su dani kada je sve dozvoljeno. 

Poznate modne kuće, predstavljaju svoje kolekcije a Parizom šetaju mnoge ličnosti koje zbog imidža i rada imaju privilegovan status.

Iako tada svi “serviraju” modnu ekstravaganciju, Džesika Alba se na “Balmain” reviji pojavila u jednostavnoj i u isto vreme moćnoj crnoj kombinaciji. 

Glumica je nosila elegantan crni top sa naglašenim ramenima te je i istakli struk. Top je kombinovala sa jednostavnom crnom mini suknjom, crnim hulahopkama i crnim šiljastim štiklama sa srebrnim detaljima.

Izgled je upotpunila crnom torbicom od krokodilske kože, zlatnim minđušama i crnim rukavicama koje ove sezone često možemo videti uklopljene u stajling poznatih dama.

Iako smo svi navikli na njenu dugu kosu svetlije nijanse, sada je prava brineta sa “Bob” frizurom. Jednostavno, lepoj ženi sve lepo stoji, te je ovo bila fantastična promena za nju!

BONUS VIDEO

Read More