Dala je ćerku na USVAJANJE a nakon 29 godine ona POJAVILA: Niko nije očekivao OVAKVU rekciju od MAJKE, šokirala je sve (VIDEO)

Dala je ćerku na USVAJANJE a nakon 29 godine ona POJAVILA: Niko nije očekivao OVAKVU rekciju od MAJKE, šokirala je sve (VIDEO)

Printscreen/TikTok/editor

– Kada je mama imala 19 godina donela je odluku da da ćerku na usvajanje. Rekla mi je da nije prošao ni dan da nije pomislila na nju.

Ovako počinje svoj video snimak, koji su pogledali milioni, devojka po imenu Eli, a na snimku njena majka upoznaje svoju ćerku, koju su našli preko društvenih mreža. Ćerka sada ima 29 godina, i sama je poželela da upozna svoju biološku majku.

Ovo je specijalni dan za našu porodicu, piše ona, a dodaje da je njena majka čekala da usvojena ćerka odluči da je potraži. Objašnjava da je smatrala da to mora biti njena odluka.

Devojka sada ima 29 godina, ljudi sada pišu kako reakcija majke nije sasvim adekvatna, tj. da nije pokazala emocije pri susretu. Drugi pak pišu da je moguće da nije htela da uzbudi svoju ćerku, koja je jako emotivno podnela ovaj susret.

– Nije mi izgledala entuzijastično. Mislim da nikad ne bi potražila ćerku da ona nije našla nju – napisao je neko.

– Nisam se osećala krivom jer sam znala da će imati bolji život nego onaj koji sam ja mogla da joj pružim kao tinejdžerka – odgovorila je majka na pitanje o krivici.

Read More