Danas je DAN kad se sve želje ostvaruju: 3.3.2023. je anđeoski datum, univerzum vam šalje posebnu poruku

Numeroloyi veruju da je simbolika ovog dana toliko jaka da će vam se svi snovi koje danas sanjate ostvariti

Nizovi brojeva u kojima se određene cifre ponavljaju nazivaju se “glavni” ili “anđeoski” brojevi, a evo kakvu energiju donosi simbolični niz 3-3!

3. mart 2023. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 3 – 3. Mart je treći mesec u godini, a danas je u susretu sa još jednom trojkom…

Niz brojeva 3 – 3 prdstavlja anđeoske brojeve sa visokom energetskom vibracijom i podseća nas na izvore svetle energije i dobre transformacije.

Kada se trojka pronađe u nizu, to znači da imate veliku moć da utičete na druge ljude i određena dešavanja. Velika kreativna energija ispuniće mnoge duše, a ovo je savršen dan da pored promena na sebi, pokušate da promenite i ono što vam ne prija u vašem okruženju.

Prema numerolozima broj 3 je broj kreativnosti, samopouzdanja i manifestacije talenata. Na spiritualnom planu, niz brojeva 3 – 3 nagoveštava da će se u vašem životu uskoro dogoditi ključna situacija za ostvarenje željene budućnosti.

Veruje se da snovi koje sanjate na ovaj dan imaju veliku moć i da ih zato treba zapamtiti i dobro analizirati. U njima mogu biti skriveni ključni znakovi koji mogu usmeriti na dobar životni put.

Ovim nizom brojeva Univerzum želi da vas obavesti da vas u narednim danima očekuje sticanje iskustva koje će vam pomoći da se razvijete lično, profesionalno i spiritualno.

Read More