Želela je PUNE USNE ali se ovome nije nadala: Trajna ŠMINKA joj skroz izdeformisala lice

Iako je danas na dobrom glasu, kako je trajna šminka i više nego korisna jer više nećete oduzimati sebi previše vremena na šminkanje, ipak postoji i druga strana priče.

Devojka po imenu Sabrina, odlučila se za postupak trajne šminke, što je neka vrsta blažeg tetoviranja, želeći da ostvri efekat kao da je blago našminkana. 

Ako volite da imate lepe i pune usne, verovatno se koristite olovkom za iscrtavanje ivica i na taj način dobijate taj minimalan a opet prirodan volumen koji je i više nego prijatan za oko.

Međutim ona je na svom TikTok profilu postavila kako se osećala i šta je očekivala a šta je dobila.

Nakon tetoviranja, njene usne su se uvećale bar tri puta više nego što su inače trebale da budu.

– Niko me nije upozorio da bi mi se nešto ovako uopšte moglo desiti, očajna sam – napisala je ova zabrinuta devojka.

Ljudi na ovoj društvenoj mreži su bili šokirani, te su joj govorili kako ništa nije trebala da dira i kako se sada samo unakazila. Ipak Sabrina je na kraju imala više sreće nego što je mogla da zamisli.

– Samo sam želela senzualnija usta, a dobila sam ona poput Mirande Sing, uz to prepune krasta- napisala je ona.

Na kraju se ispostavilo da je ona imala ogromnu alergijsku reakciju na tretman trajne šminke i da je iz tog razloga sve to toliko strašno i loše izgledalo.

Tvrdi da ni sama nije svesna u kom je momentu sve krenulo po zlu i šta je sve to ovo izazvalo, ali da je presrećna što se sve završilo.

Oporavak je usledio posle tek šest dana, i tada je ponovo postavila snimak nakon oporavka. 

 

Printscreen/TikTok

 

Read More