Dnevni HOROSKOP za nedelju 19. mart: Bikovi mogu da očekuju rešenje PROBLEMA, Lavovi ovo je vaš DAN

Ovan

Današnji dan je pod uticajem razgovora sa osobom u znaku Lava koji ste imali skoro i zbog toga ne možete da isplanirate neke stvari. Čuvajte se brzih rešenja u vezi ljubavi. Glavobolja.

Bik 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi jer neke stvari rešavate u hodu na svoj način. Novčana situacija je nestabilna zbog vaših loših procena ljudi. Pokušajte da se posvetite sebi. 

Blizanci 

Naučite da dobro upravljate onim što imate posebno kada su u pitanju novac i novčane transakcije. Osoba u znaku Lava biće vam velika poslovna podrška i neko ko vam otvara ” poslovna vrata “.

Rak

Porodična situacija je stabilna zahvaljujući vašoj organizaciji i to je ono što najviše volite da radite. Ljubavna situacija je još stabilnija jer ste uneli dosta toga po pitanju emocija i otvorenosti u razgovoru. 

Lav 

Veoma ste dobro organizovani i to se odražava na vaš životni stil. Partner vas veoma dobro poznaje i to je ono što vam daje stabilnost u vezi i u komunikaciji. Zdravlje je odlično. 

Devica

Danas ste veoma emotivno raspoloženi i najvažnije vam je da stvorite unutrašnji mir. Merkur aktivira u negativnom smislu vaše poslovne poteze i budite obazrivi kada su u pitanju poslovni odnosi.

Vaga

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma stabilna i podstiče vas na razgovor. Nemojte se oslanjati na druge ljude kada su u pitanju odnosi u poslovnom smislu jer to je isključivo zavisi samo od vas i od vaše poslovne sposobnosti. 

Škorpija

Vaše emotivno stanje je veoma nestabilno i potrudite se da na tome poradite i da ga prevazidjete. Osoba u znaku Ovna vam upućuje zanimljive predloge ali vas to uopšte ne dotiče. 

Nemojte se vraćati unazad kada su u pitanju odnosi u prijateljstvu. 

Strelac

Bićete veoma nestabilni kada su u pitanju odnosi sa decom i sa porodicom. Čuvajte se naglih odluka zbog negativnog odnosa Marsa u Blizancima u vašem horoskopu. 

Povedite računa o problemima sa kičmom. 

Jarac

Bićete veoma dosledni sebi što je najvažnije i to da je pečat vaseg karaktera. Situacija u krugu porodice je veoma problematična zbog mlađeg člana porodice i pokušajte da se distancirate od problema. 

Vodolija

Bićete pod jakim uticajem tuđih misli što nije svojstveno vama.  Naučite da se izborite za ono u šta verujete i to je vaš sigurni put ka zadovoljstvu. Mogući problemi u komunikaciji sa ukućanima. 

Ribe 

Do kraja dana imaćete nekoliko telefonskih razgovora sa ljudima sa kojima se odavno niste čuli. Ovo je dan kada bi mogli fizički da odmarate i da se povetite kuvanju i druženje sa članovima porodice.

Read More