UZNEMIRUJUĆI snimak iživljavanja nad maloletnicom: Devojčice MALTRETIRALE satima vršnjakinju, palile joj KOSU i ŠAMARALE!

Jezivi snimak vršnjačkog nasilja koji se sada pojavio se na društvenim mrežama.

Bilo da ste roditelj ili ne, vršnjačko nasilje je nešto što mora svakoga da interesuje. Postao je ozbiljan problem našeg društva jer je danas toliko učestalo a čini se da boljitka nema. 

Sada se pojavio jedan veoma uznemirujuć snimak, gde je 13-godišnju devojčicu napalo je nekoliko osumnjičenih maloletnih devojčica starosti od 14 do 17 godina u Hajdu (Šlezvig-Holštajn) u Nemačkoj. 

Devojčicu su vršnjakinje tukle, a onda joj palile kosu i gasile cigarete o lice. Devojčica je molila da je ostave na miru, ali kako se vidi na snimku, nasilnice nisu prestajale sa maltretiranjem.

Grupa devojaka napala je svoju vršnjakinju iz još uvek nepoznatih razloga.  Na snimku se vidi i kako devojčica na kraju sedi na trotoaru u crvenoj majici, dok se maltretiranje nastavlja. 

Nasilnice su joj uzele jaknu, džemper i naočare. Posle toga su je pljuvale, šamarale satima

Vršnjačko nasilje je  ogroman problem, koji se treba mnogo ozbiljnije posmatrati, jer ovo nije obična dečija svađa i igra. Ovakve situacije ostvaljaju posledice i ozbilje traume kod date žrtve. 

UPOZORENJE, uznemirujuć snimak: 

Read More