"Ovaj rad mnogi neće RAZUMETI": Bodibilderka pokazala mišiće pred takmičenje, jedni su oduševljeni, a drugi zgroženi

Ejmi Đovana je u ultra formi i deli fotografije na društvenim mrežama, kao i savete za bodibilding kako bi postigla neverovatan izgled.

Ova 29-godišnja Australijanka, sa malo telesne masti, ima definisane mišiće kojima izaziva razne reakcije obožavalaca ostavljajući ih u šoku.

– Ta ranojutarnja rutina… buđenje u 4.30 radi kardio vežbi pre posla mi nije prijatna. Nisam ranoranilac, ali moram da uspem – kaže ona.

Bodibilder se inače stara da bude u krevetu u 19 časova. – San mi je toliko važan i u zavisnosti od toga u koje vreme moram da ustanem, pazim da svake noći dobijem svojih osam do devet sati – ističe Ejmi.

Ujutro se definitivno budi veoma gladna, spremna da započne dan – što za nju znači da jede.

Mnogi njeni pratioci se dive njenom izgledu.

– Mogu samo da kažem da izgledaš tako ludo – komentarisao je pratilac.

– Jedva čekam da vidim slike sa takmičenja samo da vidim kako držiš tu medalju. Nastavite da trčite i za sada radite dobar posao – dodao je oduševljeno drugi.

– Ti si skulptura, izgledaš neverovatno… to je delo koje većina ljudi neće razumeti – komentarisali su. Žene bodibilderke nastavljaju da zapanjuju svet bodibildinga svojim zapanjujućim stasima. “Imaš najbolje mišiće koje sam ikada video na ženi i većini muškaraca”, rekao je obožavatelj.

BONUS VIDEO

Read More