Prolećne JAKNE koje su apsolutni HIT 2023. godine: Ovo može da vam OLAKŠA potragu i da inspiraciju šta ovih dana da obučete

Kada nastupi proleće, vreme je apsolutno promenjivo i nestabilno pa samim tim i naše oblačenje varira.  U jednom danu imamo žimski kaput, duks i kapuljaču, dok u drugom nosimo majice na kratke rukave. 

Jedno je uvek isto, a to su prolećne jaknice koje su napravljene baš za ovo doba godine.

Ovih šest modernih jaknica, već se uveliko možemo da vidimo danas na ulicama.

1. Štepana jakna

Žene je obožavaju i vole u toku zimskih i prolećnih dana, ima je svuda zbog svog originalnog kroja. Po svemu sudeći, ostaće još dugo među omiljenim stvarima.

2. Bomber jakna

Ako je vaš stil opušten, ovo je prava stvar za vas. Možete da je kombinujete uz razne stvarčice jer je veoma jednostavna a u isto vreme i upečatljiva i jedinstvena.

3. Antilop

Ova klasična jakna je veoma lagana i prijatna, a možete je uklapati sa elegantnim a i jednostavnih stvarima. 

4. Bouclé 

Ovaj sako je pravi odraz ženstvenosti i prefinjenosti. Prve pomisao kada ugledate ovu jaknu je Coco Chanel, ali u mnogo modernijoj varijanti. 

5. Teksas jakna

Oduvek je bila i ostala na prvoj listi, stvar koja neće nikada izaći iz mode. Njen klasičan izgled, sa urbanim varijantama, ostaće zauvek uvek izbor broj jedan. 

6. Kožna jakna

Takođe ista situacija kao i sa teksasom. Ona godinama ne izlazi iz mode, niti će uskoro izaći. Ako vam je dosadila klasična crna boja, uvek ćete naći u ponudi još neki izbor boja koje možete da odaberete za sebe

BONUS VIDEO

Read More