Margo Robi je MORALA da poljubi BREDA PITA: U Holivudu se podigla OGROMNA prašina zbog OVOGA, glumica se pravda, a sad je već KASNO

Ako se nekada digla prašina oko dva glavna glumca, onda je to definitvno bilo kada su se spojili Bred Pit i Anđelina Džoli na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”

Čini se da se istorija za Breda ponavlja, s obzirom da će u novom hit filmu Babilon stati rame uz rame sa zvanično najlepšom ženom na svetu.Trejler za film je već objavljen i odmah je raspalio maštu gledalaca, a nije ni čudo jer se na samom početku vidi raskalašni ples.

Istina,ovaj dvojac je već viđen u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, ali je sada Margo digla prašinu u javnosti zbog “ne tako uobičajenog” zahteva.

Margo je dodala da je o svojoj ideji razgovarala sa rediteljem Demijenom Šazelom pre nego što se odlučila za poljubac. “Rekla sam, “Mislim da bi Neli samo poljubila Džeka”, a Damijen je rekao, “Pa, mogao bi… čekaj, čekaj. Ti samo želiš da poljubiš Breda Pita.’ A ja sam rekla: „Oh, pa, tuži me. Ova prilika mi se možda više nikada neće ukazati.“ A onda je on rekao: „Pa, što se tiče lika, mogla bi.“ „I ja tako mislim“, odgovorila sam.

Ona je takođe opisala snimanje kao “ono što će postati kultna scena poljupca”, raspaljujući tako maštu javnosti. Neki bi definitivno voleli da ih vide kao par, ali ima i onih koji veruju da je sve napumpano zbog promocije filma.

Read More