Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 30. mart: Jedan znak će da dobije PRELEPE vesti

Ovan 

Bićete veoma loše raspoloženi u narednih nekoliko dana zbog loših vesti u vezi poslovnog neuspeha.  Podršku vam daje partner i to će vas veoma umiriti do kraja dana. 

Bik 

Nije sve onako kako vi očekujete i želite jer neke stvari ne zavise od vas. Narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja ima mnogo dobrih ideja u vezi posla. 

Blizanci

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Komunikacija nije na najboljem nivou jer ste previše trpeli uticaj najstarijeg člana porodice koji se mešao u vaše probleme. 

Rak 

Emotivna situacija sa partnerom je veoma zategnuta zbog loših odnosa koje ste proizveli unazad nekoliko dana. Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa poslovnim saradnicima do kraja dana. 

Lav 

Sam početak dana je pod kontrolom jer ne dajete previše prostora emocijama i emotivnim vezama. Posao će biti inspirativan tokom dana zbog pozitivnih vesti u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. 

Devica 

Sama situacija u krugu firme je veoma zategnuta zbog loših odnosa u komunikaciji. Kada su u pitanju vaše emocije imate dobru ideju kako da razrešite veliki problem između vas i partnera u vezi poslovne saradnje.

Vaga 

Do kraja dana očekuju vas velike obaveze koje ne možete da izbegnete.  Novčana situacija je nestabilna jer drugi utiču negativno na vas i vi to nikako da presečete. Stomak vam je problematičan. 

Škorpija

Sve što se dešava u krugu vaše porodice zavisi od vas ali u ovom trenutku niste raspoloženi da razrešavate tuđe probleme. Ljubavna situacija je veoma zategnuta jer odnos sa partnerom već neko vreme ide u pogrešnom pravcu. 

Strelac

Čuvajte se lažnih prijatelja i lažnih informacija. Posao i poslovne obaveze su vam u drugom planu jer ne možete da se emotivno povežete sa onim što radite i ono kako se osećate. Čuvajte se naglih odluka. 

Jarac

Danas vodite računa o mogućim problemima sa kičmom zbog problema sa spavanjem. Nećete moći da funkcionišete zbog zdravstvenog problema ali gledajte da druge zaposlite da mogu da završe sve ono što je do vas. 

Vodolija

Danas ste veoma aktivni poslovno i privatan plan trpi zbog toga. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice koji očekuju previse od vas i vašeg zalaganja. 

Ribe

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete što bolji jer od toga vam zavise dalji rezultati. Obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem posebno kada su u pitanju sinusi. 

Read More