"Kurt Kobejn nije izvršio SAMOUBISTVO": Ovaj čovek ima čvrste DOKAZE da su ga ubili

Prošlo je skoro tri decenije od smrti Kurta Kobejna, ali ima mnogo ljudi koji još uvek ne veruju da je samoubistvo uzrok njegove smrti.

Jedan od njih je pisac Ijan Halperin, koji tvrdi da ima dokaze koji dokazuju da je Kobejn imao 70 puta veću smrtonosnu dozu droge, heroina, u svom organizmu kada je pronađen mrtav u svojoj kući. On je jasno stavio do znanja da nema smisla da se muzička zvezda ubila.

„Kobejn je ubijen na osnovu dokaza koje imam“, rekao je Halperin ekskluzivno za The US Sun.

„U svom organizmu imao je 70 puta veću smrtonosnu dozu heroina. Forenzički patolozi kažu da je nemoguće da bilo ko izdrži toliko heroina duže od sekunde, a kamoli da se okrene, podigne sačmaricu, okrene sačmaricu i pokuša da raznese glavu. Naučno je nemoguće da se Kurt ubio iz puške na osnovu forenzičkih i patoloških dokaza. Nije moguće da neko uzme 70 puta veću smrtonosnu dozu heroina”, rekao je on i dodao:

„Da budemo jasni, heroina je bilo 70 puta više nego što bi mogla da izdrži normalna osoba, koja ranije nije koristila, i tri puta veću količinu koju je mogao da izdrži najteži narkoman sa dugotrajnim problemom i tolerancijom pre nego što umre. Za ovo nema presedana. Kurt je bio bez droge. Vratio se sa rehabilitacije i želeo je novi početak u životu. Neko ga je upucao. Najverovatnije dvoje ljudi. Takođe pišem da na pušci, koju su pronašli na njegovim grudima nije bilo otisaka prstiju. Mrtvaci ne brišu svoje otiske. 

BONUS VIDEO

Read More