Ovo su ČETIRI stvari koje muškarac želi u KREVETU: Nije u pitanju provokativan veš, niti posebna maštarija, već OVO

Kao što vi volite da dobijete komplimet od vašeg muškarca, tako je i njemu potrebna vaša potvrda.

Ukoliko želite da izludite svog partnera, zaboravite na romantičnu atmosferu, laganu muziku i seksi donji veš.

Istina je da vam neće biti potrebno ni previše truda, potrebno je samo malo pohvale. 

Pored toga, još nekoliko stvari će u njegovoj glavi izazvati pravu eksploziju:

Entuzijazam

Muškarci žele nekoga ko je podjednako zainteresovan za seks kao i oni. Ništa nije tako zavodljivo kao entuzijazam u seksu – on može da nadmaši i savršen izgled.

Njima je potrebna žena koja je spremna da proba nove stvari. Zato budite otvorene za nove ideje. Novi trikovi ne moraju da budu svakodnevni, ali neke novine, s vremena na vreme, mogu da osveže vaš seksualni život. Što ste aktivnije u krevetu, to bolje. Pokažite mu da uživate.

Shutterstock

 

Samopouzdanje

Muškarci žele nekoga ko se neće stideti da se skine u osvetljenoj prostoriji. Prestanite da pokrivate telo. Nema potrebe više ponavljati da su muškarci vizuelna bića i da žele da vide svoju partnerku. To je najbolji deo rasplamsavanja strasti. Samopouzdanje je seksipilnije od svega! Budite spontane

Za seks nije potrebno nameštanje idealne atmosfere. Budite spontane i spreme da isprobate seks na novim mestima, bez previše planiranja.

Hvalite ga

Obično mislimo da su komplimenti namenjeni samo ženama i da su one te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Recite mu šta volite na njemu i koji njegovi potezi vas najviše uzbuđuju. Svaki muškarac želi da zna da ima ono nešto što privlači ženu.

BONUS VIDEO

Read More