Kim Kardašijan odlučila da se ZAMONAŠI u Srbiji: Život starlete je iscrpeo, mir je pronašla u MANASTIRU

Poznata američka starleta Kim Kardašijan izazvala je nevericu širom sveta kada je najavila svoju nameru da se zamonaši u srpskom manastiru

Kim Kardašijan je nedavno izjavila da je umorna od svog rasipničkog života i da želi da se zamonaši u srpskom manastiru. Nakon godina života u svetu blještavila i glamura, Kim je odlučila da se okrene duhovnosti i posveti skromnom i asketskom životu.

Međutim, njeni prijatelji su skeptični da će Kim uspeti da se prilagodi životu u manastiru, s obzirom na to da je navikla na luksuz i udobnost.

Ipak, Kim je spremna da preuzme ovaj izazov i svojim primerom pokaže svetu da postoji druga strana slavnog života koju treba ceniti i poštovati. Međutim, kako će se Kim prilagoditi životu bez šminke, skupe garderobe i bez stalne pažnje medija?

Za to je već smislila rešenje – osniva novu liniju monaške šminke koja će biti prilagođena potrebama modernih monahinja. Na ovaj način, Kim će i dalje moći da se oseća lepo i u skladu sa svojim stilom, čak i u manastirskom okruženju.

Kako god bilo, želimo Kim puno sreće u novom životu i nadamo se da će joj monaški život prijati više nego što je to činio starletaški.

I na kraju, da otkrijemo pravu istinu – ovaj tekst je zapravo prvoaprilska šala!

Read More