Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 02. april: Lavovi, prijatelji vam donose lepe vesti, Jarac mora da se čuva osobe u znaku OVNA

Ovan 

Danas se bavite poslovnom situacijom koja nije stabilna  zahvaljujući osobi u znaku Lava. Nemojte da padate na ” priče ” kada su u pitanju odnosi u kući. Držite se svojih stavova u vezi posla. 

Bik

Venera pravi nezgodne aspekte na važe polje komunikacije sa partnerom. Pokušajte da se stabilizuje odnos u kuci i da ne donosite nagle odluke u narednih desetak dana. Problemi sa spavanjem. 

Blizanci

Merkur je veoma dobro postavljen kada su u pitanju odnosi sa ljudima oko vas i to utiče da se dobro osećate u svojoj koži. Budite velika podrška partneru jer mu je to zaista potrebno ovih dana. Spavajte dovoljno. 

Rak 

Ovih dana Mars aktivira vaše polje podsvesti i veoma ste nesigurni u nekim poslovnim potezima. Do kraja dana bićete veoma umorni od priče koje slušate već neko vreme. Čuvajte se tračeva od osobe u znaku Jarca. 

Lav 

U narednih nekoliko dana bićete veoma besni na bliske  ljude oko vas zbog nekih laži. Nemojte donositi nagle odluke posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Budite srećni što imate dobre prijatelje oko vas. 

Devica

Budite srećni što se mnogi ljudi oslanjaju na vas, posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Do kraja dana bićete veoma ljuti zbog nekih informacija koje vam ne idu u prilog. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška. 

Vaga 

Naučite da koristite svoje emocije i svoje želje na pravi način i da uvek sebi budete na prvom mestu. Ljubav je divna stvar ali je važno imati poštovanje prema sebi. Mogući problemi sa spavanjem. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odraziti vaše poslovno zalaganje u vezi partnera i ono sto se desavalo unazad nekoliko dana. Bićete veoma emotivno zadovoljni porodičnom situacijom. 

Strelac

Ovo je idealan trenutak da pokrenete neke stvari u krugu porodice za koje ste hteli ranije da uradite. Nađite dovoljno vremena za sebe i za odmor. 

Čuvajte svoj novac. 

Jarac

U narednih nekoliko dana od vas se oekuje mnogo kada su u pitanju odnosi u krugu prijatelja. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i to vas jako iritira. 

Vodolija 

Naučite da rešavate stvari na vreme jer vam se to može negativno vratiti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Bićete veoma okupirani tuđim problemima posebno kada su u pitanju novčani problemi mlađeg člana porodice. 

Ribe 

Dan počinje tako što ćete biti opterećeni problemima u krugu porodice i to problemi koji se ponavljaju već neko vreme. Nemojte donositi iznenadne odluke posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

BONU VIDEO

Read More