Kakav vam je Mars takve su vam FANTAZIJE: Ova tri znaka prave vatromet u krevetu!

Mars u ženskom horoskopu otkriva koji je vaš tip muškarca.

Mars u Ovnu: 

Privlači vas drski i hrabar muškarac koji ima snažnu energiju, impulsivan je i nestrpljiv, baš kao i vi. Takav muškarac uživa u avanturama i upravo vam je zbog toga i atraktivan. Privlače vas snažni, sportski tipovi muškarca, ‘mačo’ muškarci. Agresivni ste po prirodi i zato vam se dopadaju partneri koji vole izazove. 

Mars u Biku:

Vaš tip je senzualan muškarac jake volje, koji stoji čvrsto na zemlji, uživa u finim stvarima i udobnosti života. Onaj koji voli uživati u dobroj hrani i muzici. Njegov miris i glas vas uzbuđuje, a veoma vam je važno zadovoljstvo, senzualnost i zato tražite snažnog, zdravog i strpljivog partnera. 

Mars u Blizancima:

Zbog važnosti koju pridajete komunikaciji vas će privlačiti muškarci koji su odlični i duhoviti sagovornici. Intelektualna stimulacija je ono što budi znatiželju i strast u vama, stoga vaš partner mora biti intelektualac, da bi vas zainteresovao. Uzbuđuje vas njegov um, a ne njegov fizički izgled. Vi uživate ​​u slobodi, stoga vas često može privlačiti više muškaraca istovremeno. Žongliranje između dva odnosa može biti uzbudljivo za vas.

Mars u Raku: 

Vas će privući osetljivi tipovi muškaraca uz koje ćete se osjećati emotivno i finansijski sigurno. Žudite za stabilnošću i mirnoćom. Nesvesno vas privlači očinska figura, muškarac kojeg doživljavate ili vidite kao “oca svoje dece.” Tip muškarca koji podsvesno traži majku, takođe vam može biti jednako privlačan, a posebno vam je atraktivan ako kuva i želi udoban dom. Najviše volite kada je partner osetljiv i pruža vam osećaj sigurnosti i zaštite. 

Mars u Lavu: 

Privlači vas muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i harizmom. Uzbuđuje vas njegova velikodušnost i spremnost na pokazivanje nežne strane. Kreativan tip poput glumca, umetnika, muzičara ili lidera snažno će vas privlačiti. Sviđa vam se dramatičnost koju takav muškarac poseduje. Želite muškarca koji će se prema vama ponašati kao prema princezi, koji vam se divi i koji vas hvali i nikada ne kritikuje. 

Mars u Devici: 

Praktičan, pouzdan, inteligentan i dobro vaspitan muškarac, posebno onaj koji je uredan i čist će vas posebno uzbuditi. Kada upoznate nekog, prvo što ćete primetiti je njegovo oblačenje, obuća, a važna vam je i higijena njegovih noktiju. Budući da ste perfekcionista, može se dogoditi da vas privuče muškarac kojeg ćete moći “popraviti” i učiniti ga savršenim. Važan vam je način njegovog ophođenja u javnosti, želite da se kulturno ponaša, jednako kao i što žudite da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu stranu. 

Mars u Vagi: 

Privlače vas šarmantni, pristojni i elegantni tipovi muškaraca. Vaš idealan partner mora dobro govoriti, lepo izgledati i oblačiti sa ukusom. Vaš muškarac ceni umetnost i kulturu te uživa u druženju. Uzbuđuju vas romantični gestovi, poput cveća koje će vam partner podariti, ili pak lepota, odnosno muškarac s privlačnim stasom. To će vas provereno učiniti raspoloženima za ljubav i romantiku.

Mars u Škorpiji: 

Poput magneta vas može privući tajnovit, intenzivan, posebno moćan i opasan muškarac, onaj koji izgleda i ponaša se baš poput vas. Vaša snažna volja, posesivnost i kontrola, su karakteristike koje volite pronaći i kod vašeg muškarca. Emotivno uzbuđenje pruža vam romantična veza s nekim ko je spreman za psihološku borbu oko dominacije, koja na kraju može dovesti do duboke ljubavne veze.

Mars u Strelcu: 

Pošten, pravedan i moralan muškarac, visokih ideala je partner za vas. Kod muškarca cenite i dobar smisao za humor, težite ka poštenju, prijateljstvu i zabavi u vezi. Želeli biste kraj sebe nekog s kim možete podeliti avanture ili filozofske rasprave, posebno vam se sviđa odnos u kojem možete biti istinski prijatelji. Privlače vas muškarci različitih kultura, stoga stranac ima velike šanse da izazove navale požude kod vas.

Mars u Jarcu: 

Ambiciozan muškarac, mnogo stariji ili mlađi od vas, plijenit će vašu pažnju. Vi ste žena koju privlači bogatstvo, status i moć i vjerojatno ćete tim prije odabrati muškarca s karijerom nego siromašnog muškarca koji atraktivno izgleda. Kod vas u obzir dolaze samo ozbiljni romantični partneri s kojima možete projicirati sebe u budućnosti. Iako teško pokazujete svoje osjećaje, nakon što se obvežete nekome iza zatvorenih vrata, ipak otkrivate svoju strastvenu stranu. 

Mars u Vodoliji:

Vas posebno privlači intelektualno zanimljiv muškarac, otvorenog uma, spreman za eksperimentisanje, ali može vam jednako tako i biti prijatelj. Njegova nekonvencionalnost i nepredvidljivost je ono što ga čini atraktivnim i što vas uzbuđuje. Intrigira vas jer je idealista i buntovnik, a vi ste originalni, ponekad nepredvidljivi i zato vas ne zanimaju dosadni muškarci koji izgledaju ili se ponašaju kruto.

Mars u Ribama:

Vas privlači sanjar. Muškarac koji je istodobno romantičan i osećajan. Onaj koji na prvi pogled izgleda pomalo izgubljeno i zbunjeno, vama je interesantan. Često se nađete u situaciji u kojoj vas je privukao muškarac kojeg treba spasiti ili muškarac koji se nada da će biti vaš spasitelj. Vi ste nepopravljivi romantik i zato uvek sanjate o “vitezu u sjajnom oklopu”, koji dolazi ka vama i obara vas s nogu. U privatnosti svog prostora, veoma ste senzualni i spremni zadovoljiti sve fantazije vašeg partnera.

Read More