Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 12. april: Jarčevi vreme je da se DOBRO organizujete, Bizanci u ljubavnim problemima!

Ovan 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim obavezama u vezi posla i to će vas emotivno koštati jer ćete se mnogo nervirati. Zdravlje je veoma osetljivo na alergiju koja može da biti aktuelna u narednih mesec dana. 

Bik 

Start danas vam je veoma loše postavljen jer ne umete da sagledate emotivne veze sa ljudima oko sebe. Pokušajte da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas u svakom smislu. Prošlost nek ostane prošlost. 


Blizanci

Situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Partner vam zamera što se ponašate veoma hladno i distancirano. Nemojte sebi stvarati neprijatne porodične scene. 


Rak 

Tražite previše od sebe ali i od drugih. Pokušajte da se dobro organizujete kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Nemojte sebi stvarati neprijatelje od ljude sa kojima poslovno saradjujete. Bolovi u mišićima. 

Devica 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste zaboravili da radite. Nadjite načina da imate vremena za sebe i svoje mentalno zdravlje. Niko o vama ne brine kao vi sami. Stiže vam na iznenadni novac iz inostranstva. 


Vaga 

U ovom periodu je jako važno da se okrenete sadašnjem trenutku i da ne budete previše emotivno zatvoreni. Partner je uvek tu kao podrska ali vi morate sve da postignete sami kada su u pitanju odnosi na poslu. 


Škorpija

Ljubavna situacija je veoma važna i zbog toga ste jako nervozni i napeti. Situacija u krugu porodice je svedena na minimum i maksimumalno ste okrenuti ka sebi i svojim zadovoljstvima. Bolovi u grlu. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca i to je veoma bitna energija koja vam daje vetar u ledja. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem drugih posebno jer nemate snage da donosite odluke u tudje ime. 


Jarac 

Ovo je veoma komplikovan dan i bićete usmereni na sve ono što je uticalo da se ranije menjate tako brzo. Pokušajte da se dobro organizujete kada je u pitanju ljubavni život. Ovo se posebno odnosi ako je partner rodjen u znaku Ovna.


Vodolija 

Ovo je idealan period da se okrenete sadašnjem obliku komunikacije sa partnerom ali su moguce i manje rasprave zbog drugih osoba. Čuvajte se duplih prijatelja i duplih standarda u životu. 


Ribe 

Vaša situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje vasem partneru. On je veoma loše raspoložen danima i to je veoma negativan deo u vašem odnosu. Morate da naučite da balansirate. 

 

Read More