Impresivna kolekcija TORBICA Georgine Rodrigez: Najskuplja košta skoro 30.000 evra

Impresivna kolekcija TORBICA Georgine Rodrigez: Najskuplja košta skoro 30.000 evra

Printscreen/Instagram/video

Nakon premijere druge sezone svoje rijaliti serije, ‘Ja sam Georgina‘, Georgina Rodrigez ponovo je svima glavna tema. Iako je uvek u centru pažnje zbog Kristijana Ronalda, izjave koje je dala u dokumentarcu su joj još više bacile u žižu javnosti.

Sada je to objava u kojoj je podelila nekoliko slika iz leta 2020. sa portugalskom zvezdom i njegovom decom i izazvala gnev kod ljudi.

„Tog letnjeg popodneva kada smo otišli ​​da kupimo naš brod“, napisala je Georgina.

Na jednoj od tih fotografija, influenserka je pokazala i ekskluzivan izbor torbi i toaletnih torbi koje će vas ostaviti bez daha.

“Volim Lui Viton, volim Inditeks grupu, volim Najk, volim Dekatlon! Volim sve brendove”, prokomentarisala je ona. “Imam 150 torbi.”

O događaju u centru Beograda priča cela Srbija: Mnogi su zbog ovog snimka zaplakali od sreće, a drugi urlaju – POGINUĆE ZBOG LJUBAVI

Ovo su dve fraze koje pokazuju fanatizam mlade žene prema jednom od najneophodnijih i najtraženijih modnih dodataka.

Najskuplji košta 29.000 evra

Među najtraženijim komadima u njenoj kolekciji je Hermesov model Birkin u crvenoj boji.

Vredi 29.000 evra i napravljen je od krokodilske kože; vredi napomenuti da ovaj model više nije u prodaji, a vrednost mu je porasla tokom godina.

Pored njega je Kelli 32 Sellier, takođe u krokodilskoj koži i sa cenom od oko 16.000 evra; mini Prada tašna u beloj boji za 2.400 evra; ili uzorna Coeur Heart Bag, torba brenda Lui Viton procenjena na 2.100 evra.

Vredi napomenuti da manekenka poseduje i najskuplju tašnu na svetu: luksuznu Diamond Himalaiu od Hermesa.

BONUS VIDEO

Read More