Zvanično je NAJZGODNIJA baka na svetu: Ima i telo i lice devojke, uspeva joj uz pomoć nekoliko TRIKOVA

Bivša supruga Erosa Ramacotija, Mišel Hunciker, nedavno je postala baka, ali po njenom izgledu to nikada ne biste pomislili

Mišel Hunciker (46) prva je supruga slavnog Erosa Ramacotija (59) sa kojim je dobila ćerku Auroru (26). Par se venčao 1998. i razveo 2009. Mišel je bila u centru pažnje nakon što je jednom progovorila o tome kako je pala u kandže kulta.

Nakon razvoda od pevača, ljubav je pronašla u italijanskom biznismenu Tomasu Trussardiju. Venčali su se 2014. i imaju dve ćerke, ali su se u proleće prošle godine razveli zbog, navodno, nepomirljivih razlika.

Televizijska voditeljka je posle dužeg vremena viđena u javnosti. Fotografi su je snimili ispred klinike u Luganu, u Švajcarskoj, gde je njena ćerka Aurora rodila sina kome je dala ime Čezare. Mišel je bila odličnog raspoloženja i mahala je paparacima baš kao i Aurora koja je izašla sa svojim dugogodišnjim dečkom Goffredom Cerzom i njihovim detetom.

Hunziker je privukla pažnju kao najlepša poznata baka, a pojavila se u blizini klinike sa prijateljicom i svojom majkom i nema sumnje da je od nje nasledila sjajne gene. Mnogima je neverovatno da poznata televizijska voditeljka i dalje ima figuru i mladalački izgled na kojem joj zavide mlađe devojke. Ali kako održava formu? Tajnu je otkrila u nekoliko intervjua i nedavno objavila na svom Instagram profilu.

Šta Mišel obično jede?

Dan počinje doručkom, parčetom prepečenog hleba sa proteinskim namazom ili sa malo šećera i masti. Što se tiče glavnih obroka, ona se ne odriče svojih omiljenih namirnica, već je veoma disciplinovana u pogledu količine i veličine makronutrijenata. Svaki dan jede 125 grama proteina, 140 grama ugljenih hidrata i 50 grama masti.

Umesto crvenog mesa jede belo, ribu i jaja, ali i nemasne sireve, koji su uvek dobri. Ulje samo hladno ceđeno, bez prženja. U obzir dolazi samo lagano pečenje na pari ili roštilj.

Dijeta se zasniva na broju 6

Šest dana u nedelji je restriktivnija u ishrani, ali sebi daje jedan slobodan dan od dijete. Nedeljom sebi dozvoljava čašu crnog vina uveče i nekoliko sitnih slatkih ili slanih zalogaja, ali i ispunjava svaku kulinarsku želju jer je ključ u ravnoteži.

Trening

Međutim, zdrava i uravnotežena ishrana nije dovoljna ako želite da izgledate kao Mišel. Svakako ima malo genetike, ali i fizička aktivnost ima svoje zasluge. Kaže da nikada ne stoji mirno i da voli treninge. Međutim, umesto teretane preferira sportove koji su potpuniji i zabavniji.

Bavila se skijanjem, gimnastikom, ali voli i planinarenje, pilates i stručnjak je za borilačke veštine. Ako nema vremena za sport, odvoji pola sata za trening kod kuće. Uz nekoliko jednostavnih vežbi ima zategnute ruke.

BONUS VIDEO

Read More