Posle strašnih optužbi potpuno je propao: Rustem paša iz "Sulejmana Veličanstvenog" uhvaćen ZAPUŠTEN I U DRONJCIMA!

Iako je bio jedna od najvećih turskih zvezda, glumac već tri godine nema angažman i navodno živi na pustom ostrvu.

Turska serija “Sulejman Veličanstveni” postigla je veliki uspeh širom sveta, pa i na našim prostorima, a među zapaženim likovima bio je Rustem paša. Odigrao ga je popularni glumac Ozan Guven, koji već nekoliko godina nije u svetu glume.

Ozan Muharem Guven rođen je 1975. godine u Nurembergu, nalkon što je njegova porodica iz Turske emigrirala u Nemačku. Ipak, on se vratio u zemlju svojih predaka i studirao glumu u Izmiru, kao i ples u Istanbulu.

Tokom karijere se oprobao u raznim žanrovima, ali je našoj publici najpoznatiji po ulozi Rustem paše u seriji “Sulejman Veličanstveni.”

Privatnim životom Guven je privlačio pažnje koliko i svojim ulogama, a njega su obeležile i ljubavne veze i skandali.

Pet godina je bio u braku sa pet godina starijom režiserkom Turkan Derjom sa kojom je dobio sina Alija.  Našao se u centru pažnje medija nakon što je nasrnuo na jednog novinara, što je izazvalo opšte zgražavanje javnosti.

Najpoznatija devojka koja je pala na glumčev šarm bila je njegova koleginica Merjem Uzerli, koju smo u pomenutom serijalu gledali u ulozi Hurem.

Guven i lepa Hurem počeli su da se viđaju krajem 2014. godine, ali je njihova veza bila kratkog daha. Već krajem januara pisalo se da oni više nisu zajedno.

Glumac je pre nekoliko godina optužen za nasilje, kada je njegova devojka Deniz Bulutuz u junu 2020. prijavila Ozana Guvena tvrdeći da ju je mučio i tukao. Medicinski nalaz pokazao je da je ona imala brojne povrede i posekotine, a mediji su pisali da je glumac sat vremena brutalno tukao svoju partnerku.

On je, međutim, na prvom ročištu 2021. tvrdio da nije bilo nasilja, a potom i da je on žrtva jer je Deniz navodno pretila da će mu uništiti karijeru i razbijala predmete po kući.

Optužnicom je traženo 13,5 godina zatvora, a glumac se, prema tvrdnjama medija, posle svega povukao iz javnosti i preselio na napušteno ostrvo u blizini Bodruma.

Navodno je tamo život nastavio u potpunoj izolaciji i bez kontakta sa spoljnim svetom, a on je potom viđen na ulicama Bodruma vrlo zapuštenog izgleda. Kako su tada javili mediji, on je mnoge podsetio na Robinzona Krusoa kada se pojavio “duge brade i u dronjcima od odeće”.

Pisalo se i da je Ozan u teškom finansijskom stanju jer niko nije želeo da mu ponudi posao, pa je počeo da iznajmljuje svoju vilu u Istanbulu, što mu navodno nije bilo dovoljno za život.

Ipak, prošlog leta, pojavile su se njegove fotografije s plaže na kojima izgleda nešto urednije.

Poslednju ulogu zabeležio je u seriji “Vavilon” 2020. godine, kada je Deniz i iznela pomenute optužbe, a od Denizinih optužbi se godinama nije oglašavao na Instagramu.

Read More