Neophodni za savršen stajling: Pet odevnih komada morate da imate ovog PROLEĆA

Ovi modni komadi posebno su popularni, a ako vam je bitno da budete u trendu, neophodno je da ih uvrstite u svoju kolekciju

1. Prugasta košulja

Casual odevni predmet bio je popularan pre nekoliko sezona, a sada je ponovo na vrhu “must have” liste.

Bez obzira da li je reč o oversize ili poslovnom modelu, prugasta košulja definitivno zaslužuje da se nađe u garderoberu svake žene, ali i muškarca.

Gotovo da ne postoji drugi odevni predmet sa kojim se ne može kombinovati, ali ni  prilika u kojoj ne možete da je ponesete.

2. Crop top ili kratki top

Kartki top dominirao je modom devedesetih, a mnogi su prognozirali da se njegova popularonost više nikada neće ponoviti. Iako mnoge žene veruju da je za ovaj modni komad neophodna savršena građa, istina je da se perfektno može uklopiti sa dubljim pantalonama ili farmerkama.

3. Cargo pantalone

Retro pantalone bile su početkom ovog veka posebno popularne, a slična estetika ponovo je poželjna. Gotovo da ne postoji high street brend koji ove sezone nema u svojoj kolekciji čuveni modni komad. Osim što su super izgledaju, jasno vam je i da su ove pantalone veoma udobne i praktične.

4. Teksas suknja

Deluje da ovaj modni komad nije bio na listi poželjnih godinama unazad. Sada je popularnost teksas suknje vrtoglavo skočila, a dobra vest je da se svi modeli nose, pa nećet pogrešiti ako izaberete ultra kratku, midi ili maksi verziju. Takođe, svi krojevi su u igri…

5. Kaubojske čizme 

Izuzetno poželjne ove sezone, skoro pa zaboravljenje kaubujske čizme vratile su sa na velika vrata, a čuveni muzički festival Koačela samo je potvrdio da su na vrhu liste najpoželjnije obuće.

Slične modele pronađite u našoj GALERIJI

Read More