Podigli prašinu i zaustavili SAOBRAĆAJ: Zlatan Ibrahimović i njegova supruga Helena UHVAĆENI u besnom Ferariju, jedan detalj je privukao pažnju

Besni Ferari Zlatana Ibrahimovića nije jedina stvar koja je privukla pažnju kada je uhvaćen na ulicama Milana

Zlatan Ibrahimović, slavni švedski fudbaler, nedavno je primećen kako sa svojom suprugom Helenom Seger uživa u vožnji luksuznim automobilom. Paparaci su ih uslikali na parkingu, gde su oboje bili obučeni u ležernu kombinaciju belih majica i farmerki.

Helena Seger je bila vidno srećna dok je vozila pored svog muža, a njih dvoje su delovali kao savršen par. Iako su se upoznali pre više od 20 godina, njihova ljubavna priča i dalje privlači pažnju javnosti.

Kao što je poznato, Helena i Zlatan su se upoznali na parkingu u Malmeu, slučajno. Tada je Helena bila uspešna poslovna žena, dok je Zlatan tek počinjao svoju fudbalsku karijeru. Međutim, njihova veza je izdržala sve izazove i danas imaju dva sina.

Helena je jednom prilikom izjavila da joj nije bio potreban fudbaler da je hrani, jer je bila samostalna i uspešna žena. Ipak, Zlatan je uspeo da osvoji njeno srce i postanu jedan od najpoznatijih parova u Švedskoj.

Iako su oboje veoma zauzeti svojim poslovima, uspevaju da pronađu vreme jedno za drugo. Njihova ljubavna priča je inspiracija mnogima i dokazuju da je prava ljubav iznad svih materijalnih stvari.

BONUS VIDEO

Read More