Kejt ovo nikada neće oprostiti Megan: Zbog nje nije mogla da bude uz kraljicu Elizabetu u poslednjim trenucima

Vojvotkinji Kejt je uskraćena šansa da se oprosti od kraljice Elizabete II u Balmoralu

Očigledno, ovo je sprečila … vojvotkinja Megan. Bar tako tvrdi Robert Džobson, autor biografije “Naš kralj”.

Mediji su 8. septembra 2022. godine prvo obavestili o narušenom zdravlju Elizabete Druge, a zatim i o članovima britanske kraljevske porodice koji su došli na imanje Balmoral da se oproste od monarha. To su uspele samo Karol, Kamila i Ana. Vilijam, Hari, Endru, Edvard i Sofija su stigli prekasno. Odsustvo Kejt i Megan sa muževima objašnjeno je porodičnim obavezama. Ali razlog je bio drugačiji.

Robert Džobson, autor biografije “Naš kralj”, tvrdi da je upravo Megan sprečila Kejt da se oprosti od kraljice pre njene smrti. Žena princa Vilijama morala je da se drži dalje od Balmorala kako bi osigurala da Harijeva žena ode.

„Hari je insistirao da Megan ode sa njim u Škotsku, ali Čarls je izjavio da će samo deca i unuci biti sa kraljicom. Znao je da Megan nije dobrodošla, ali nije mogao to da kaže Hariju, pa je lično intervenisao i zamolio Kejt da ostanite u Adelaide Cottageu“, rekao je Džobson za Daili Telegraph u Australiji.

Kraljevski biograf je otkrio da je Kejtina ogorčenost prema supruzi princa Harija porasla nakon ovog događaja. On je naglasio:

“Kejt je očajnički želela da bude sa kraljicom Elizabetom u njenim poslednjim trenucima, ali nije mogla. Megan to nikada neće oprostiti”.

Zanimljivo je da Čarlsov zahtev nije ispunio njegov najmlađi brat Edvard, koji je sa suprugom odleteo u Balmoral.

BONUS VIDEO

Read More