Cela bivša Juga je pevala njegov hit: Bio je velika ZVEZDA 90-ih, a onda je NESTAO posle velike tragedije, evo kako PEVAČ danas izgleda

Gorana Dimitrijadisa Dimu domaća javnost pamti po hitu “Nije mene dušo ubilo”, a nakon velikog uspeha pesme, jednostavno je nestao iz javnosti

Iako je u određenim razdobljima radio i kao taksista, kao i u vreme kada se pojavila spomenuta pesma, davne 1994. godine, Dima je konstantno nastupao na koncertima s kolegama poput Mire Škorić i Hani, ali i na raznim žurkama, u restoranima i barovima, često s vrlo uglednim domaćinima.

– Imao sam sve te poslove bez ikakve reklame, samo zbog te pesme. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ne razumijem da bi neko prodavao svoju ili tuđu imovinu da bi snimio CD. Muziku nikad nisam doživljavao kao trgovinu – rekao je Dima pre nekog vremena medijima i otkrio da je doživeo veliku nesreću zbog koje se povukao iz javnosti.

– Te 2000. godine mi je kuća izgorela do temelja. Zato nisam mogao dalje ulagati u pesme jer sam sav svoj trud i novac ulagao u ponovno gradnju doma – rekao je.

Tokom godina izgradio je dve kuće, isključivo, kako kaže, svojim poštenim radom i trudom. A evo kako pevač danas izgleda.

BONUS VIDEO

Read More