Manekenka se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma: Doživela je javni linč, a sad je odlučila da tome stane na kraj!

Ejpril Lav Geri je 28-godišnja manekenka koja je prošla kroz pravi pakao nakon što se ugojila 14 kilograma tokom trudnoće.

Ejpril je, takođe, i ponosna mama koja je dobila dve ćerke u braku sa pevačem Robinom Tikom, a nakon dva porođaja mlada mankenka se ugojila 14 kilograma.

Kako je istakla na svojim društvenim mrežama, a preneo “Dejli mejl”, zahvalna je na trudnoći koja ju je naučila da voli svoje telo.

Priča mame se nije dopala njenim mnogobrojnim fanovima koji su joj masovno u komentarima ispod fotografije pisali da je bila atraktivnija pre trudnoće.

Ejpril je tada odučila da oštro odgovori na “dobronamerne kritike”.

“Samo da vas podsetim da me uopšte ne dotiču vaši komentari – da sam izgledala atraktivnije pre trudnoće, odnosno, da sam bila lepša kada sam bila mršavija”, počela je Ejpril u svom video-snimku koji je objavila u Instagram priči.

“Ranije, pre nego što sam dobila decu, nisam imala ovu debelu zadnjicu i zbog toga sam zauvek zahvalna na težini koju sam dobila”.

Iako nije navela konkretno šta su joj pisali na društvenim mrežama, ponosna mama je jasno stavila do znanja da “dobronamerni” komentari nisu dobrodošli kad je reč o njenom fizičkom izgledu.

Read More