Evo kako izgleda prelepa ćerka Aleksandra Berčeka: Bila je udata za kontroverznog repera pa joj ni RODITELJI nisu došli na svadbu

Ćerka proslavljenog glumca Aleksandra Berčeka, Mina Berček pre više od deceniju bila je u žiži javnosti zbog braka, koji je trajao svega nekoliko meseci, sa kontroverznim muzičarem

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler.

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen – burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život – ali daleko od javnosti.

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (Podsećamo, bio je deo grupe “Bad Copy”) i posvetio se porodici. Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u “Velikom bratu”, emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (37) i ćerku Milicu (32), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

BONUS VIDEO

Read More