Prelepa Dragana Kosjerina je san mnogih muškaraca: Čuva svoju intimu, a njen ljubavni život budi radoznalost!

Dragana je već neko vreme srećno zaljubljena.

Dragana Kosjerina je jedno od najpopularnijih domaćih TV lica i svrstava se među najlepše naše voditeljke. Gledali smo je kao zaštitino lice mnogih emisija, ali o njenom privatnom životu se ne zna mnogo. 

Poznato je da je već neko vreme u srećnoj vezi sa svojim partnerom koji se zove Bojan Perduv, ali ona sama jako retko priča o svom ljubavnom statusu. 

No, nije tajna da je Bojan uspešan stomatolog i da živi i radi u Italiji, gde ga Dragana i često posećuje. Na njenom Instagram nalogu možemo videti njihove lepe zajedničke momente iz različitih prilika u Italiji. 

I lepa voditeljka je svesna da, obzirom da je poznato javno lice, mnoge zanimaju svi aspekti njenog života. I, kako kaže, njoj to ne smeta, i ne vidi ništa negativno u tome. 

– Prirodno je da se ljudi interesuju. Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima iz privatnog života. Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg – rekla je Kosjerina jednom prilikom. 

Kako je objasnila, trudi se da čuva svoju privatnost, ali nikako ne želi da krije Bojana ni vezu sa njim. 

– Intimu čuvam za sebe, a partnera na kog sam ponosna i sa kojim delim život, nemam razloga da krijem – objasnila je Kosjerina. 

Read More