Megan Markl prisustvovala KRUNISANJU kralja Čarlsa III prerušena? Društvene mreže GORE zbog ove fotografije

Njegova supruga Megan Markl nije bila sa njim u Vestminsterskoj opatiji. Međutim, obožavaoci kraljevske porodice tvrde navodno prisustvo vojvotkinje od Saseksa. Bilo je čak i glasina da je vojvotkinja prisustvovala ceremoniji prerušena.

Mesecima su mediji spekulisali da li će princ Hari i Megan Markl prisustvovati krunisanju Čarlsa III i Kamile . Saseksi su podneli ostavke na svoje službene dužnosti kao članovi kraljevske porodice. Na kraju se na ceremoniji pojavio samo Hari, a njegova supruga je u to vreme bila u Sjedinjenim Državama sa decom. Ljubitelji britanske kraljevske porodice na društvenim mrežama su objavljivali zapise u kojima sugerišu da je Megan Markl takođe prisutna.

Sve je više zapisa na društvenim mrežama u kojima obožavaoci kraljevske porodice spekulišu o navodnom prisustvu Megan Markl na krunisanju Čarlsa III. Prema njihovim rečima, ona je prisustvovala ceremoniji obučena kao zreo muškarac. Postoje i kritični komentari na vebu u kojima ljubitelji kraljevske porodice snažno demantuju ove glasine.

BONUS VIDEO

Read More