Javnost je OSUDILA, a ona se pojavila NIKAD LEPŠA: Hejili Biber u maloj, crnoj haljini, kažu da je tako izgledala samo Odri Hepbern

Kao supruga popularnog pevača Džastina Bibera, bilo je očekivano da se Hejli pojavi na ovoj gala večeri i privuče pažnju medija svojim elegantnim stilom

Hejli Biber, jedna od najuticajnijih poslovnih žena i influenserki u svetu, oduševila je prisutne na otvaranju nove prodavnice prestižnog nakita Tiffany & Co. na 5. aveniji u Njujorku. 

Hejli je izgledala spektakularno na plavom tepihu, inspirisana legendarnom Odri Hepbern, obukla je jednostavnu crnu haljinu koja je neodoljivo podsećala na onu iz filma “Doručak kod Tifanija”. Kosu je skupila u zalizanu punđu ukrasivši je sivom mašnicom, a svoj izgled je upotpunila nakitom iz kolekcije Tiffany & Co. – dve biserne ogrlice i minđuše.

Kada je u pitanju njen minimalistički make-up, Hejli je istakla svoje prelepe bademsaste oči iscrtavši ih braon ajlajnerom, dok je usne naglasila sjajem za usne u boji kože. Hejli je još jednom dokazala svoj stil i eleganciju, ostavljajući prisutne bez daha.

Prozvana je zajedno s prijateljicom Kajli Džener da je na TikToku ismejavala muževljevu bivšu devojku Selenu Gomez. Mediji su zaključili da postoje insinuacije kako opseda pevačicu Selenu preko indirektnih objava na društvenoj mreži Instagram.

Read More