Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 15. maj: Jarčevi, ne započinjite VAŽNE stvari, nije trenutak

Ovan 

Do kraja dana vodite računa o tome kako komunicirate sa voljenom osobom jer će osoba biti veoma aktivna i nećete imati vremena dovoljno za vaš razgovor. Poslovna situacija je veoma dobra zbog vaše potrebe da sve dovedete u red. 


Bik 

Tvrdoglavo donosite odluke na svoju štetu. Vaša privatnost je zaštićena od strane osobe u znaku Raka posebno kada je u pitanju odnos u krugu porodice. Zdravlje je odlično. 


Blizanci

Danas ćete doneti važnu odluku koja ima veze sa vašim poslom. Nemojte da se previše nadate da ćete imati mogućnosti za poslovnu saradnju sa osobom u znaku Ovna. Budite u stanju pripravnosti. 


Rak 

Tokom dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom. To je veoma opuštena situacija koja se već neko vreme razvija i nikako ne može da vam donese nešto loše ili negativno. Problemi sa kičmom. 


Lav 

U narednih nekoliko dana poslovna situacija se popravlja zahvaljujući vašoj želji da poslovno napredujete i da stvari nazivate pravim imenom.  Ljubavni odnosi su veoma problematični jer partner ne želi da definiše stvari do kraja. 


Devica 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Jarca odnosno vaša poslovna saradnja mora da se dovede na viši nivo. Obratite pažnju na moguće probleme sa ishranom. 


Vaga 

Danas je idealan dan da započnete neke nove stvari posebno u vezi posla i ishrane. Osoba u znaku Škorpije vam daje dobre savete ali ih vi ne prihvatate. Čuvajte se naglih odluka do kraja dana. 


Škorpija

Ovo je veoma nezgodan period posebno za poslovnu situaciju. Osoba u znaku Vodolije vam već neko vreme stvara probleme pa probajte da ih rešite mirnim razgovorom. Ljubav je veoma dobro postavljena zahvaljujući partnerovoj želji da dominira. 


Strelac 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako ćete postaviti stvari kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Najstariji član porodice ima neke svoje zahteve ali vi niste u stanju da to ispoštujete do kraja.  Problemi sa spavanjem. 


Jarac

U narednom periodu bićete veoma ponosni na sebe i svoje poslovne rezultate. Danas probajte da započnete planove u vezi svega toga. Posavetujte se sa osobom u znaku Ovna koja vam je već bila jako dobra poslovna podrška unazad nekoliko godina. 


Vodolija

Tokom dana vodite računa o rečima koje izgovarate posebno u vezi odnosa sa partnerom. Jedan član porodice vas opterećuje svojim problemima ali vi niste u stanju da te stvari rešite. Čuvajte se iznenadnih rešenja u vezi ljubavi. 


Ribe 

Ovo je savršen dan da se okrenete sebi i svojim poslovnim planovima.  Nemojte odustajati od onoga što ste započeli pre nekoliko nedelja a tiče se odnosa sa inostranstvom. Emotivni odnosi su danas uobičajeni bez novih reakcija partnera. 

 

Read More