Znak koji stoji stoji čvrsto na zemlji: Zašto su BIKOVI veoma emotivno stabilni?

Kada su u pitanju astrološki znaci, Bik je jedan od znakova koji najviše preferira emotivnu stabilnost.

Bik pripada zemljanim znacima i samim tim zemlja je zadužena za stabilnost, za stabilne emotivne odluke i za sve ono što je povezano sa razumom i racionalnim aspektima ličnosti. Kada je u pitanju vladajuća planeta ovog znaka Venera, to je planeta koja govori o velikim i dubokim emocijama pa samim tim osobe rođene u ovom znaku imaju ogromnu potrebu da se povežu na nivou ljubavi i na nivou emocija. Venera u znaku bika donosi duboke i stabilne emotivne odluke i to ukazuje na potrebu ovog znaka da je polje ljubavi uvek najveća tačka stabilnosti i sigurnosti. 

Osobe rođene u znaku Bika često žrtvuju karijeru i posao radi posvećenosti partneru i porodici posebno kada su u pitanju žene rođene u ovom znaku. Takođe žene koje imaju Mesec u znaku Bika ili imaju podznak u ovom znaku imaju sklonost da se posvete mnogo više porodici i partnerskom odnosu a da zapostave posao i karijeru. 

One jednostavno sebe pronalaze kroz bavljenje porodičnim odnosima, organizacijom porodičnih ručkova, posvete se svojoj deci i njihovom obrazovanju a tek u zrelim godinama mogu da se okrenu poslu ili privatnom biznisu. 

16 maja 2023 godine Jupiter posle 12 godina ulazi u njihov znak i mnogim Bikovima donosi jako lepe i uspešne mogućnosti na svim životnim poljima. 

BONUS VIDEO

Read More