U svakoj zemlji izađe bar sa jednim MUŠKARCEM: "Ne želim da stanem, čak iako mi se neko svidi"

Starli Santos je postavila cilj da izlazi sa jednim muškarcem u svakoj zemlji na svetu, ali ne želi nužno da pronađe ljubav.

„Želim da izlazim sa najmanje stotinu muškaraca, čak i ako nađem nekoga ko mi se sviđa“, rekla je za The Sun. Tokom protekla tri meseca, 27-godišnjakinja je provela vreme sa muškarcima u 12 zemalja: Čileu, Argentini, Brazilu, Urugvaju, Kolumbiji, Venecueli, Indiji, Tajlandu, Indoneziji, Filipinima, Singapuru i Americi. Priznaje i da se od svih jedino ona razočarala u čoveka iz Indonezije. Rođena i odrasla u Fort Loderdejlu na Floridi, Starli je oduvek imala želju da živi životom nomada. Nakon što je diplomirala na fakultetu, počela je da traži hotele i restorane za posao, nikada se ne zadržavajući predugo na jednom mestu. Bila je plaćena da doživi kulturu svake zemlje i uglavnom sama. „Putovala sam i išla na sastanke“, rekla je. Starli je takođe imala dve duge veze sa muškarcima iz Holandije i Indije. Tako da joj nije strano da pronađe ljubav na dalekim mestima. U stvari, ona više voli prekomorske romanse. Ali tek kada joj je prijatelj rekao da je Starlin život zanimljiviji od bilo čega na Netflik-u, bila je inspirisana da ode i dokumentuje svoje konačno putovanje za sastanke.

Starli je odlučila da će se ograničiti na jedan sastanak u svakoj zemlji i provesti samo četiri ili pet dana na svakom mestu da bi bila sigurna da će dostići 100 u godini. Objasnila je: „Bila sam radoznala gde bih se još na svetu mogla zaljubiti. Ne samo u čoveka, već i u mesto. Želeo sam da uradim nešto jedinstveno kada sam još bio mlad. Ne želim ovo da radim narednih 10 godina. Na kraju, želim da nađem nekoga i da se udam i sve to. Iako može biti usamljena na svojim solo putovanjima, njena želja da istražuje i upoznaje nove ljude prevazilazi osećaj izolacije. Otkako je krenula u svoju emotivnu ekspediciju, Starli je počela da šalje prijave zainteresovanim muškarcima koji žele da je izvedu na sastanak u njenoj zemlji. Takođe, upoznala je neke muškarce na aplikacijama za upoznavanje. Spontana žena trguje kriptovalutama i plaća svoja putovanja novcem koji zaradi. Međutim, termine uglavnom finansiraju muškarci. Generalno, svaki muškarac je iz mesta koje ona posećuje. Međutim, Starli je morala da napravi izuzetke. „Na primer, čovek koga je upoznala u Kolumbiji je tamo rođen i odrastao, ali se onda preselio u SAD sa 14 godina i zajedno smo išli na koledž. Ali on je još uvek Kolumbijac, tako da ima neku vrstu nasleđa. Ideja je da se nađe neko lokalno. Ako sam u nekoj bliskoistočnoj zemlji u kojoj lokalno stanovništvo baš i ne izlazi jer to nije uobičajeno u islamskim kulturama, mogla bih da naletim na stranca koji tamo živi nekoliko godina ili tako nešto.

Svaki udvarač mora da pristane da se snima sa Starlom i fotografiše datum za objave na društvenim mrežama. Ako muškarcu to nije prijatno, ona neće izaći sa njim. Jezik joj ne predstavlja problem jer muškarci obično govore engleski ili Starla razgovara sa njima na španskom. Iako ostaje otvorena za dugoročne veze, ne želi da skraćuje potragu ni za kim. Nije joj problem da putovanje do određenog mesta produži za nekoliko dana, ali ne na neodređeno vreme. „Razmišljanje je da čak i ako sretnem nekoga ko mi se zaista sviđa, želim da nastavim da putujem“, rekla je, „trebalo bi da ostanemo u kontaktu najmanje godinu dana. Tako bi mi dali do znanja da im se zaista sviđam. Takođe, ako žele nešto ozbiljno sa mnom, mogu da dođu da me vide u nekoj drugoj zemlji’. plakat Svi njeni izlasci pružaju joj neverovatna kulturna iskustva. Posebno su je oduševili muškarci iz Bombaja i Venecuele. Naime, u Venecueli je njena dvodnevna avantura uključivala vožnju čamcem do ostrva, a jedan čovek iz Bombaja ju je pozvao na svoj rođendan, koji je bio na jahti sa prijateljima, a onda su sutradan otišli ​​na solo sastanak : ‘Šetali smo pored vode do zalaska sunca, sunca i onda smo imali mali kviz o Hariju Poteru jer smo oboje štreberi. Dakle, on je moja najjača veza do sada’.

Njena politika zabrane pijenja i sistem provere pokazali su se efikasnim u pronalaženju dobrih partnera. Starli se nije susrela sa situacijom u kojoj se osećala nesigurno sve do Indonezije. Priznala je: ‘Bio je samo malo previše jeziv i osetljiv.’ Za nekoliko sati, jedan Indonežanin joj je pomenuo brak i zamolio da se istušira ​​u njenoj hotelskoj sobi. Starli je bila zatečena, osećajući se veoma uznemireno i nelagodno. „Onda me je sledećeg dana, posle našeg sastanka, stalno zvao. Nisam odgovorio, a on je poslao govornu poštu, psujući me što mu nisam odgovorio. Mislim da svi momci žele da se dodiruju ili ljube ili šta već, jer su takvi momci, ali on je preterao”, objasnila je, “Smatram sebe neustrašivom i ne brinem koliko treba o svom fizičkom bezbednost, ali sve svoje lokacije uvek delim sa svojom porodicom. Suprotno popularnom verovanju, Starla je sebe opisala kao „konzervativnu“.

– Poljubiti muškarca iz Bombaja bio je najveći fizički kontakt koji je imala sa bilo kojim od svojih partnera. Ona zna svoje granice. Starla nikada ne ide na sastanak sa bilo kakvim očekivanjima ili unapred stvorenim idejama: „Očigledno sam otvorenog uma. Ali moj način razmišljanja je da želim da nastavim da izlazim. Što se tiče visokih očekivanja, Starli je priznao: „Mislim da je to veliki pritisak i da može da pokvari stvari. I osećam se slobodnije i sigurnije, znajući da od mene niko ništa ne očekuje’.

Read More