"Naručio sam kafu u Bosni i evo što sam dobio": Amerikanac se toliko IZNENADIO, da je sliku podelio sa celim svetom

Hari je objavio fotografiju kafe koju je naručio u Bosni, a uz fotografiju na kojoj se može videti kako je uz kafu dobio i šećer, ratluk, čašu vode i cigaretu

Hari je nedavno zabeležio nezaboravno iskustvo u Bosni i Hercegovini, podelivši slike na svojem društvenom profilu. Uz fotografiju ispijanja kafe, Hari je opisao svoje iskustvo, naglašavajući i dodatne ugodne sitnice koje su mu bile servirane uz napitak – od šećera, ratluka, čaše vode pa sve do cigarete koja je upotpunila čitavu atmosferu.

Njegovo iskustvo svedoči o nesvakidašnjoj gostoljubivosti i pažnji koju je doživio u ovoj balkanskoj zemlji.

Pojedini komentatori su Hariju brzo objasnili da je u Bosni i Hercegovini ovo standardna praksa.

“U našoj zemlji dobijete potpuni užitak”, “Najbolje iskustvo na svetu”, “Osim toga, dobili ste gostoprimstvo, ljubaznost i toplinu duše. To Bosanci imaju”, nizali su se komentari.

Harry je kasnije podijelio i fotografiju iz Severne Makedonije, koju su sledeću posetili supruga i on.

“Otišao sam u Severnu Makedoniju i naručio hamburger sa pomfritom, a dobio sve ovo”, napisao je i pokazao tanjir na kojem je bila gomila mesa, pomfriita i povrća.Odri i Hari su par iz Amerike koji putuje po svetu i o svojim dogodovštinama obaveštava brojne pratioce na Fejsbuk stranici. Među 69 zemalja koliko su obišli našla se i Bosna. Odatle je Hari objavio jednu fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

Read More