Pojavile su se sandale za ljude sa ružnim prstima na nogama: Jednima su smešne, drugima ogavne, al je činjenica da se nikome ne sviđaju

Ove sandale imaju poseban dizajn koji uključuje celo gumeno stopalo u obliku otvorenih sandala. Ideja je da se osoba kojoj se ne sviđa izgled svojih stopala oseća samouvereno i udobno obuvajući ove sandale koje prekrivaju celo stopalo.

Ove sandale pružaju alternativu tradicionalnim otvorenim sandalama koje otkrivaju veći deo stopala. Za one koji se osećaju nesigurno ili neudobno sa izgledom svojih stopala, ova inovacija može biti privlačna opcija. Nekima. A nekima ne. Jer ni komentari nisu baš sjajni. 

– Koliko ružna stopala moraš imat da kupiš ova ružna stopala u još ružnijim sandalama.

– Pa ova isto ruzna…

– A ni ovaj palac nije bas lepuškast 

– Meni je ovo presmešno.

– Kakva moraju da budu tvoja da bi kupio ovo?

– Sad znam da postoje i ružnija.

– Ma ovo je ogavno.

Umesto da se fokusiramo na to da li su stopala “ružna” ili “lepa”, trebali bismo se više usredsrediti na osećaj udobnosti i samopouzdanja koje obuća pruža.

Ove sandale predstavljaju samo jednu od mogućnosti koje tržište obuće nudi i namenjene su onima koji žele eksperimentisati sa svojim stilom. Međutim, važno je da svako donosi odluku o svom izboru obuće na osnovu svojih ličnih preferencija i udobnosti, a ne na osnovu društvenih očekivanja ili mišljenja.

Read More