Snima, a nema kontakt sa koleginicama niti autorom serije: Kim Kartal se ipak nije oprostila od Samante?

Poznato je da glumica Kim Katral (66) nije u sjajnim odnosima sa ostatkom ekipe iz kultne serije ”Seks i grad”.

Ona je odbila da se pojavi u nastavku serijala ”I tek tako…” nakon što je odigrala čuvenu ulogu Samante u dva filma koja su se nadovezala na priču.

Međutim, izgleda da sve ima svoju cenu, pa tako i ponos Kim Katral. Glumica je obradovala fanove, kada je osvanula vest da će njen lik ipak imati kratko pojavljivanje u novim epizodama ” I tek tako…”.

Svi se pitaju kako je na kraju pristala, a Kim je dala zanimljiv odgovor:

” Zanimljivo je kada te pozove glavni čovek HBO-a i upita- ”Šta možemo da uradimo?”, a ja sam odgovorila- ”hmm, da pustim mašti na volju. Jedan od zahteva je bio da se vrati Patriša Fild, jer sam mislila ukoliko se ja vraćam moram se vratiti sa tim Samanta- stilom. Moram to da poguram. I uspeli smo”, rekla je Katral.

Fild je poznata kostimografkinja, a najpoznatiji je njen rad na seriji ”Seks i grad” sa kojim se proslavila, a takođe je radila i na istoimenim filmovima.

Primetno je da ona nije radila na novoj seriji, ali je napravila izuzetak i dala je Samanti njen sjaj u scenama koje je snimila.

Kim Katral je snimila svoje scene u martu, za kratko pojavljivanje u seriji, ali nije imala kontakta sa ostalim glumicama, kao ni autorom serije.

Read More