Dnevni horoskop za nedelju, 30. jul: Bikovima se komplikuje poslovna situacija, Škorpijama sledi ljubavno razočarenje

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama od strane partnera. Ne dozvolite da vas drugi zloupotrebljavaju posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Nemojte da se previše posvetite drugima jer je važno ga gledate sebe i svoje poslovne interese. 

Blizanci

Merkur je aktivan kroz vaše polje komunikacije sa ljudima koji su vam najbliži. Na neki način vas sve to opterećuje ali ćete uspeti da uspostavite stabilnost i sigurnost kroz sve to. Bitno je da vas to ne umara. 

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti od strane osobe u znaku Ovna. Ljubavna situacija je stabilna i to je ono što vas najviše zanima trenutno. Uvek se bavite svojim planovima kroz emocije i to je vaša svrha. 

Lav

Venera u znaku Lava vam stvara već neko vreme problematične odnose na poslovnom planu. Od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Probajte da se posvetite sebi mnogo dublje. 

Devica 

Danas je dan da se odredjene stvari rasčiste u krugu porodice. Probajte da se okrenete sadašnjem trenutku i da se posvetite svemu onome što je važno. Nemojte donositi odluke o drugima. 

Vaga

U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim obavezama u poslovnom smislu. To sve može da vam stvori osećaj slobode jer imate puno vremena za sebe. Ljubavna situacija je stabilna i standardna. 

Škorpija

Početak dana je pod uticajem Marsa i negativnog sagledavanja sebe i svojih shvatanja. Odnos sa partnerom je veoma komplikovan upravo zbog vašeg uticaja na vaš medjusobni odnos. 

Strelac 

U ovom periodu može da se desi da budete isuviše okrenuti drugima a najmanje sebi. To nije toliko negativno ali može da se loše odrazi na vaš odnos prema sebi i svojim planovima.

Jarac 

Ceo dan ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Dobro bi bilo da što više odmarate u ovom periodu zbog mogućih problema sa spavanjem. 

Vodolija 

Bas ste inspisani da se pokrenete sa ” mrtve ” tačke gledišta i to je veoma komplikovano zbog potrebe da uskladite sve oko sebe. Nemojte se iznenaditi ako vas partner iznenadi nekim lepim rečima. 

Ribe

Pokušajte da se bolje organizujete tokom dana i bićete veoma dobro raspoloženi. Ovo se posebno odnosi na poslovne aspekte koje vas očekuju. Ljubavna pozicija vam je bolja zbog vaseg zalaganja. 

Read More