Seve u petoj deceniji života izgleda kao boginja: Ovo je tajna njene vitke figure

Severina godinama nosi titulu jedne od najzgodnijih žena na Balkanu. Njena savršena linija i energija kojom zrači učinila je da postane uzor mnogobrojnim ženama.

Upravo zato se mnoge dame pitaju, kako to da Seve i u petoj deceniji života izgleda poput boginje. 

Iako mnogi misle da Severina svakodnevno odlazi u teretanu to nije istina. Ona naporno radi, a kad ne radi svom telu želi da da oduška. 

“Dovoljno mi je jednom nedeljno radim vežbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova “rekla je Splićanka.

Ipak, samo i puko vežbanje ništa ne znači ako se ne vodi računa o ishrani.

“Jako volim da jedem, pa se i debljam, ali onda se ne osećam lepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i šetam minimalno pola sata dnevno” dodala je.

Iz svog jelovnika izbacila je sve namirnice koje su mnogo kalorične, a na njihovo mesto došli su voće i povrće. Takođe, ne konzumira ništa što ima veštačke boje i dodatke u sebi, trudi se da često radi detoks tela.

Zbog toga čim ustane popije smuti, u koji stavi šargarepu, cveklu maline, jagode, borovnice, kupine i bademovo mleko. Ponekad ubaci malo banane da bi bilo gušće, a taj obrok je baš zasiti, te nije gladna do ručka.

Kako pišu mediji, Seve nosi konfekcijski broj 36, a njene mere su 95-61-95. Za doručak pojede tri jaja, ispričala je jednom prilikom, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a kad je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu, prenosi Story.

Read More