Želite lepše i punije usne? Ovim trikovima učinićete da vaš mejk up izgleda savršeno

Danas nema žene  koja ne ka teži punijim i naglašenim usnama. Iako ne možemo da biramo ili prirodno da utičemo na njihov izgled, zahvaljujući sve većem broju opcija u svetu lepote, postoji toliko mnogo načina da vaše usne izgledaju baš onako kako želite. 

Bez obzira na to da li ste ponosni vlasnik punijih usana ili ih jednostavno želite, svet kozmetike je tu da vam pruži ono što vam je potrebno, a moramo priznati da je broj proizvoda koji prevazilaze naša očekivanja sve veći.

Pa, ako ste ovog leta odlučili da negujete holivudski izgled koji će vizuelno značajno povećati vaše usne, svakako vam savetujemo da odaberete tamnije nijanse mat ruževa poput ljubičaste, a zatim izgled završite sa malo sjaja.

Zapamtite da čak i najmanji trag sjaja za usne koji treba da nanesete u sredini može da naglasi vaše prirodno punije usne, tako da nemojte preskakati ovaj korak, a da biste definisali vrh na sredini gornje usne, dodajte malo hajlajtera.

Pored pomenutih mat nijansi, treba napomenuti da će svaka svetla i jarka nijansa odlično obaviti posao, poput narandžaste, crvene i roze, koja je apsolutni hit ove sezone.

A kako biste bili sigurni da će izabrana boja pristajati vašem tenu, izaberite boju karmina koja savršeno odgovara vašem tonu kože.

Read More