Ako želite da izgledate 10 godina mlađe ugledajte se na nju: Frizura Penelope Kruz podmladiće vas brže od svakog estetskog hirurga

Osim vrlo jasnih crta lica, prelepog negovanog tena i kože, Penelope takođe često govori o načinu na koji održava vitku liniju, ali i trikovima kojima se služi kako bi joj kosa uvek bila negovana i zdrava

Glumica Penelope Kruz jedna je od modnih ikona čiji stil oblačenja kopiraju žene širom sveta. Osim kao modna inspiracija ona  pleni i svojom lepotom, ali i mladolikim izgledom za kojim žude mnoge žene.

Osim vrlo jasnih crta lica, prelepog negovanog tena i kože, Penelope takođe često govori o načinu na koji održava vitku liniju, ali i trikovima kojima se služi kako bi joj kosa uvek bila negovana i zdrava.

Nedavno je pokazala novi trend koji savršeno pristaje ženama svih godina, a idealan je za brinete i žene koje imaju nešto tamniju prirodnu boju kose. Izvučenih nekoliko svetlijih pramenova u predelu lica čine da ono dobije potpuno drugačiju dimenziju, daju svežinu i čine da svaka žena izgleda bar deset godina mlađe.

Penelope Kruz je potpuno očarala publiku svojim šarmom na filmskom festivalu u gradu Biartitzu u Francuskoj, na kojem je predstavljen njen novi film “En los margenes”.

Za tu priliku ona je odabrala  haljinu sa krupnim printom. Tom prilikom pokazala je i novu frizuru i svi su bili oduševljeni efektom koji je postigla, a da uopšte nije narušila svoju, braon, prepoznatljivu boju kose.

Ovog leta nijanse koje su u jakom kontrastu sa bazom od tamne čokolade više neće biti u modi: tehnika balajaž, koja daje meki i nežniji efekat posvetljivanja, mnogo je umerenija opcija.

Zapamtite i da su nijanse lešnika i čokolade idealne za posvetljivanje tamnosmeđe kose sa toplim podtonom; na tamnosmeđoj podlozi sa hladnim podtonovima ove nijanse ne bi pružile isti harmoničan rezultat.

Read More