Dnevni horoskop za četvrtak, 3. avgust: Bikovima napeta situacija u porodici, Vodolijama sve ide od ruke

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog problema sa poslom. Ne dozvolite da vas posao opterećuje previše jer niko nije dužan da trpi ono što ne želi. 

Bik 

U narednom periodu ste veoma nervozni i napeti kada su u pitanju odnosi sa rodbinom. Gledajte svoju stranu i nemojte dozvoljavati da vas drugi koriste. Problemi sa kičmom.

Blizanci

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Povedite računa o mogućim emotivnim svadjama sa partnerom koje odlažete neko vreme.

Rak 

Ovo je veoma važan trenutak što se tiče posla i poslovnih mogućnosti. Obratite pažnju na sve ono što je važno u odnosu sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete posebno kada je u pitanju inostranstvo. 

Lav 

Osoba u znaku Vodolije je velika poslovna podrška i imajte to na umu kada budete planirali odredjene stvari u životu. Kada su u pitanju odnosi sa partnerom, tu ćete imati veliki problem u razumevanju. 

Devica 

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. Nemojte se iznenaditi ako se stvari menjaju na bolje pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije. Zdravlje je odlično..

Vaga

Što se tiče posla i poslovnih obaveza najbolje bi bilo da se okrenete sebi i onome što ste planirali. Do kraja dana povedite računa o mogućem sukobu sa administracijom.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ako ste dovoljno mudri i zreli, možete da izvučete svoj poslovni maksimum što se tiče novca i zarade. Glavobolja. 

Strelac 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe koje su vam veoma bliske. To mogu biti članovi porodice ili prijatelji sa kojima se niste dugo videli. Čuvajte svoj emotivni mir. 

Jarac 

Odavno vučete neke probleme koje nisu razrešene do kraja posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i to iskoristite na najbolji mogući način. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam daje dobre poslovne savete. Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera zbog vaše potrebe da mu mnogo toga učinite. 

Riba 

U ovom periodu je jako važno da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas. Ovo se posebno odnosi na one osobe sa kojima poslovno sarađujete već neko vreme. Potrebno je više spavanja. 

 

Read More